Royal Botania - Solid - Puriz

De Puriz stoel van Royal Botania is een teakhouten tuinmeubel van hoge kwaliteit. Helaas is deze serie niet meer leverbaar

Puriz, klassiek, traditioneel en modern

De stijl van teakhout is klassiek, traditioneel of modern; u kunt er alle kanten mee op. Één ding is zeker: teakhouten meubelen vervelen nooit en blijven mooi. De volledig teakhouten stoel is verkrijgbaar met en zonder armleuningen.

De stoelen kunnen gemakkelijk aan de Discus tafel rangschikken. Deze tafel kan geheel naar eigen wens worden samengesteld, zo kan deze worden uitgevoerd met een aluminium, Rvs of teakhouten frame. Zo vindt u altijd een passend tafel bij de mooie teakhouten stoel.

Alternatief voor Puriz

Helaas moeten wij u mededelen dat de teakhouten Puriz stoelen niet meer leverbaar zijn. Er zijn 2 prachtige alternatieven voor deze volledig teakhouten stoelen;

  1. De strakkere volledige teakhouten armstoel uit de IXIT serie (stapelbaar)
  2. De klassiekere (arm)stoel uit de Del Rey serie (opvouwbaar)
Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close