Royal Botania - Twist

De Twist stoel van Royal Botania heeft een eigentijdse design en wordt gekenmerkt door het mengen van een bronze aluminium frame en zitting. De rugleuning van deze design diningstoel is voorzien van een luxe gevlochten olefine vezel. Deze unieke combinatie geeft deze stoel een luxueuze uitstraling.

Twist in eigen stijl

De Twist stoel heeft een brons kleurige basis frame dat afgewerkt is met een donkere gevlochten olefin vezel. De zit van deze diningstoel kan worden voorzien van een zit- en/of een rug kussen, waardoor het zitcomfort extra versterkt wordt. De kussens kunnen worden uitgevoerd in een van de tientallen verschillende stofkleuren. Zo kunt u gaan voor een neutrale stof (linen dot) of voor een veel fellere (red) stof kleur. Zo maakt u een fraaie stoel naar eigen style.

Kom proef zitten op Royal Botania

Komt u proef zitten in de nieuwe Twist armstoel? In onze inspiratieruimte hebben wij deze unieke armstoel van Royal Botania voor uw klaar staan. Geheel gecombineerd met de nieuwe U-Nite tafel van Royal Botania.

Het team van Ernst Baas Tuininrichting helpen u graag verder.

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close