Royal Botania - Vigor

De Vigor serie van Royal Botania bestaat uit houten tafels, krukken en loungehoeken.

Vigor is robuust en stijlvol

De ruwe balken uit teakhout of mahonie zijn stevig verankerd op een aluminium frame door middel van zware zwaluwstaartverbindingen. Hierdoor hebben de tuinmeubelen een robuuste en stijlvolle uitstraling en passen ze perfect in het buitenleven. De modules zijn in verschillende afmetingen van 100 tot 300 cm verkrijgbaar. U kunt hierdoor in de meeste gevallen een passende loungehoek in uw tuin of op uw dakterras creëren.

Frames in 3 kleuren

De frames van de Vigor serie zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; wit, antraciet of sand gepoedercoat aluminium. Op de frames zijn verschillende kussens verkrijgbaar. Nieuw vanaf voorjaar 2017 kunt u kiezen uit het daybed kussen, hierdoor heeft u altijd een passend lounge bed op uw terras of bij het zwembad.

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close