Royal Botania - Vigor

De Vigor serie van Royal Botania bestaat uit houten tafels, krukken en loungehoeken.

Vigor is robuust en stijlvol

De ruwe balken uit teakhout of mahonie zijn stevig verankerd op een aluminium frame door middel van zware zwaluwstaartverbindingen. Hierdoor hebben de tuinmeubelen een robuuste en stijlvolle uitstraling en passen ze perfect in het buitenleven. De modules zijn in verschillende afmetingen van 100 tot 300 cm verkrijgbaar. U kunt hierdoor in de meeste gevallen een passende loungehoek in uw tuin of op uw dakterras creëren.

Frames in 3 kleuren

De frames van de Vigor serie zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; wit, antraciet of sand gepoedercoat aluminium. Op de frames zijn verschillende kussens verkrijgbaar. Nieuw vanaf voorjaar 2017 kunt u kiezen uit het daybed kussen, hierdoor heeft u altijd een passend lounge bed op uw terras of bij het zwembad.

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close