Royal Botania - Zidiz

De Zidiz serie van Royal Botania is gemaakt van hoogwaardig teakhout gecombineerd met aluminium, wat deze serie kenmerkt. Deze collectie heeft vele lounge en dining meubelen allemaal in de zelfde stijl. In bijna elke tuin of dakterras kan een passende set gecreëerd worden.

Zidiz lounge

De Zidiz lounge serie van Royal Botania bestaat uit diverse lounge elementen zoals; een relax fauteuil, bank en ligbed. Het frame is vervaardigd van teakhout, dat gecombineerd is met een dunne aluminiumplaat. De bijbehorende bijzettafel en salontafel hebben de zelfde stijl. Het frame is vervaardigd van teakhout gecombineerd met een minimalistisch keramische of een Solid Surf top.

Zidiz dining

De Zidiz dining serie bestaat uit de eigentijdse armstoel, van teakhout gecombineerd met aluminium. De diningtafels kenmerken zich door de aluminium of teakhouten frames. Waarop een keramische, een Solid Surf of een volledig teakhouten top kan worden toegepast.
Deze luxe tuintafels zijn verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen van 150 cm tot (220 cm) 320 cm (uitschuifbaar). Die een ovale tot ronde vorm hebben. Door de vorm en lengte zijn de teakhouten tafels heel geschikt voor familiediners in de tuin.