Royal Botania - Zidiz

De Zidiz serie van Royal Botania kenmerkt zich aan de afgeronde kekke vorm en het unieke design. Naast de verschillende (lounge) stoelen zijn er ook diverse tuintafels uit deze serie leverbaar. Het ontwerp is afkomstig van Kris van Puyvelde. Hij heeft vele series voor Royal Botania ontworpen zoals; o.a. de Zenhit, de Alura en U-Nite serie.

Zidiz lounge collectie

De lounge collectie van Royal Botania kenmerkt zich aan het ranke (teak) houten frame met daarop een subtiele zitting geheel van aluminium. Dit aluminium is veelal in een stuk gebogen. De lounge collectie bestaat uit 3 verschillende basis elementen. Van een relax fauteuil met footrest tot aan een lounger (ligbed). Een voor een uitgevoerd met het teakhout als basis frame met een aluminium zitting. Dit aluminium is tevens leverbaar in 4 verschillende poedercoatingen (wit, sand, antraciet en brons).
Daarnaast heeft de lounge collectie ook twee bijpassende side table (bijzettafels). De grote 150 bij 90 cm en kleinere 50 bij 50 cm bijzet tafel. Is uiteraard uitgevoerd met een teakhouten frame. Waarop een minimalistische keramische of een Solid Surf top op gelegd kan worden.

Zidiz dining collectie

De dining collectie bestaat uit verschillende luxe tuintafels en een eigentijdse armstoel. De armstoel heeft een teakhouten frame dat is gecombineerd met een aluminium zitting. Net als de lounge collectie kan het aluminium in 4 verschillende kleuren worden uitgevoerd.
De luxe tuintafels uit de dining collectie zijn leverbaar in 4 verschillende modellen. Deze zijn geheel naar eigen wens uit te voeren. Zo kunt u gaan voor een teakhouten of (gepoedercoat) aluminium frame. Met daarop een teakhouten of keramische top. De uitschuifbare tafel van 220-320 kan uitsluitend geleverd worden met een teakhouten top.

De perfecte armstoel

De tuintafels met ‘Kekke’ hoeken kunnen prachtig worden gecombineerd met de bijpassende armstoel uit de zelfde collectie. Vaak worden deze prachtige tuintafels gecombineerd met de armstoelen uit de QT of de Jive serie. Die één voor één voor een andere zitbeleving zorgen.

Royal Botania Zidiz lounge set met ligbedden