Royal Botania - Zidiz

De tuintafels uit de Zidiz collectie van Royal Botania zijn prachtig afgewerkt en hebben een zeer luxe uitstraling. Er zijn verschillende modellen verkrijgenbaar. Deze kunt u volledig naar eigen wens uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende framematerialen: teakhout of aluminium. Ook kunt u kiezen tussen verschillende tafelbladen, zoals keramiek of teakhout.

Zidiz Oval Table

Bent u op zoek naar een tafel met een keramisch tafelblad? De Zidiz Oval Table heeft een prachtig keramisch tafelblad die u in verschillende kleuren kunt bestellen.

Zidiz Extendable Table

Deze uitschuifbare tafel (uitgeklapt 320 cm lang) heeft een teakhouten tafelblad. Dit geeft de tafel een warme uitstraling. Het frame kunt u verzien van een sterke poedercoating die u in verschillende kleuren kunt bestellen: antraciet, brons, wit of zand.

Zidiz Table

Het tafelblad van deze tafel is verkrijgbaar in zowel teakhout als keramiek. De afmetingen van deze luxe tuintafel zijn 220 x 120 x 75 cm (bxdxh).

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close