Solpuri - Boxx

De BOXX loungebank van het merk Solpuri is een modulair lounge systeem met een kubusvormig ontwerp. De kubusvorm is ontworpen door de Karsten Weigel die vele series van Solpuri heeft ontworpen, zoals bijvoorbeeld de teakhouten Plateau serie.

Op de drie basis elementen kunnen de rugleuning en / of de hoek elementen individueel worden gemonteerd. Dit zorgt er voor dat het loungemeubel naar eigenwens kan worden samengesteld.

Het is mogelijk om de lounge 5 cm hoger of lage te maken doordat de BOXX in twee hoogtes kan worden geplaatst. Ideaal voor als u bijvoorbeeld heerlijk wilt loungen of juist kiest voor een meer actievere hogere zit.

BOXX lounge in eigenstijl

De aluminium frames van de diverse elementen van de BOXX zijn verkrijgbaar in de twee kleuren; wit of antraciet. Op deze basis frames kan er gekozen worden uit een 20 tal standaard stof kleuren, die uw lounge zijn eigenstijl zal geven.

Met de losse grote en / of kleine tafel module maakt u uw Solpuri Boxx compleet. Deze bijzettafel heeft de zelfde kubusvorm als de lounge. Waarbij u kunt kiezen voor een aluminium, keramiek of teakhouten top, waardoor er tientallen combinaties mogelijk zijn.

Kussens opbergen

De kubusvormige modules bieden naast het strakker design een handige opbergruimte. Onder het zitvlak is een ruimte gecreëerd, waar eventueel de kussens van het loungemeubel kunnen worden opgeslagen. Tevens zijn er 2 losse modules die aan de lounge kunnen worden bevestigd. Daarin kunt u uw magazines in leggen (U-Tray) of uw aperitief op plaatsen op de C-Tray.

BOXX loungemodules

Deze nieuwe Solpuri BOXX lounge is verkrijgbaar in onder andere de onderstaand modules. Met deze modules creëert u, uw eigen lounge hoek.

Basis module:

  • 1-seater (basis module)
  • 2-seater (basis module)
  • 3-seater (basis module)

Top / zit module:

  • Seat back (rug module)
  • Corner (hoek module)

Tafel module:

  • Table small (kleine bijzettafel)
  • Table large (grote bijzettafel)