Umbrosa | Parasols en Schaduwdoeken - Etna

De Etna ledlamp zorgt voor sfeervol licht zodat u ook ’s avonds van uw terras kunt genieten. Het licht object is een unieke draadloze lamp die verplaatsbaar, veilige en multifunctionele is.

— Let op: Etna is uit de collectie —

De Etna, bijzonder licht

Bijzonder is dat u de kleur kunt aanpassen om zo de gewenste sfeer te creëren. Daarnaast kunt u de lamp op verschillende manieren bevestigen: op een doek, een metalen paal, een tafel en een stoel. De lamp geeft per keer tussen de acht en tien uur licht en u kunt de ledlamp eenvoudig opladen met de bijgeleverde inductielader.

Waterdichte ledlamp

De Etna is een waterdichte ledlamp met de magnetische oppervlakte lijken de mogelijkheden grenzeloos. Door dat de lamp waterdicht is kunt u hem zelfs als sfeerverlichting in het zwembad gebruiken. Bovendien kan de kleur aangepast worden met de bijgeleverde afstandsbediening, hierdoor kunt u de juiste kleur instellen die bij de gewenste sfeer past.

Let op! In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels voor de ontvangst van klanten. Bekijk onze contactpagina voor de actuele situatie. Met vriendelijk groet, Het team van Ernst Baas Tuininrichting
close