Umbrosa | Parasols en Schaduwdoeken - Icarus

De Icarus van Umbrosa is geïnspireerd op een groot blad uit de natuur. Naast schaduwmaker dient de Icarus ook als windscherm die ervoor zorgt dat u zonder windvlagen van het mooie weer kunt genieten.

Voordelen van de Icarus

Er zijn vele voordelen die deze parasol kenmerken hieronder hebben we de belangrijkste voor u onder elkaar gezet.

  • Schaduwmaker en windscherm in één;
  • 360 graden draaien door de draaivoet;
  • Veranderen van positie door middel van een hendel die u kan blokkeren;
  • Kan volledig worden ingevouwen, waarna de hoes er overheen kan worden gedaan;
  • Natuurlijke elegantie door het “grote blad” aan de stengel.

Kom zelf Umbrosa kijken en vergelijken!

Bezoek onze inspiratieruimte in Waddinxveen, wij hebben de grootste collectie van Umbrosa parasols en schaduwdoeken van Zuid-Holland in onze stijlkamers staan. Kom zelf kijken en vergelijken!

Het team van Ernst Baas Tuininrichting helpt u graag verder met een passende parasol of schaduwdoek geheel in uw eigen stijl. Met de bij behorende demomodellen zoals; de SpectraInfinaIngenuaParaflexEclipsum en Basic.

Naast het aanbod parasols en schaduwdoeken van van Umbrosa hebben wij ook zeer fraaie alternatieven van de merken Royal Botania en Tuuci in onze showroom staan.

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close