Umbrosa | Parasols en Schaduwdoeken - Infina UX

De UX-collectie van Umbrosa staat bekend om de; unieke modellen, gebaseerd op unieke verhalen. Elk model heeft een prachtige combinatie van kleuren, stoffen en materialen. Dit samengevoegd tot een ultiem gebruiksgemak en ergonomie. De parasols heeft een verfijnde uitstraling die in vele outdoor settings toegepast kan worden.

Infina UX Culture

De Infina UX Culture is een speelse variant van de Spectra UX Culture. Deze nieuwe centralemast parasol versterkt elke urban of bohémien omgeving waar kleur en frisse accenten centraal staan. Denk aan een knusse stadstuin, royale villa tuin, een hippe rooftop bar, een poolhouse of een trendy restaurant, het kan allemaal.

Urban parasol

De UX Culture is uitgevoerd in een bruine/rode kleur tinten. De mast is voorzien van een zwartrood (Ral 3007) kleur. Als top is een Sunbrella stof in de kleur Blush toegepast. Als optie kan er een handig tafeltje aan de paal worden gemonteerd waarop u uw glas wijn, magazine of smartphone kan neer leggen.

Medio 2021

De nieuwe Infina UX is leverbaar vanaf medio voorjaar 2021.

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close