Umbrosa - Legno

De Legno parasol is de nieuwste parasol uit de collectie van Umbrosa. De parasol is ontworpen door de Nederlands meubel- en interieurontwerper Piet Boon. De Legno parasol heeft een houten staander met baleinen van glasvezel.

Studio Piet Boon

Studio Piet Boon is een internationaal gerenommeerde design studio, bekend om haar multidisciplinaire design diensten en het opmerkelijk talent voor het harmonieus laten samenkomen van functionaliteit, esthetiek en individualiteit tot unieke design ervaringen. De studio richt zich in haar design in het bijzonder op de connectie tussen binnen en buiten.

Parasol met ronde hoeken

Uniek is deze parasol zeker! Piet Boon heeft zijn ontwerpfilosofie ‘verzorgd raffinement’ doorgetrokken in deze parasol. De parasol heeft de unieke Piet Boon ‘Kekke’ vorm, wat voor gebogen randen zorgt. Dit is tevens meegenomen in de parasol voet.

Unieke details

Deze Legno parasol is opgebouwd uit een Irokohouten mast, aan deze mast zit de krans met de gestroomlijnde en ultrasterke glasvezel baleinen.
De parasol kan gepositioneerd worden op 4 verschillende standen. Dit met de roestvast stalen pin die speciaal ontwikkeld is met toeziend oog van Studio Piet Boon. Daarnaast is er een telescopische mast toegevoegd dat betekend dat u, uw parasol boven uw eettafel en/of loungeset kan sluiten, zonder dat u de parasol hoeft te verplaatsen.

Legno leverbaar vanaf 2017

De Legno parasol van Umbrosa zal vanaf voorjaar 2017 leverbaar zijn in Nederland. En zal verkrijgbaar zijn in 2 afmetingen 250×250 cm en 350×350 cm en zal verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren.

Interesse in deze parasol, neem contact met ons op!