Umbrosa | Parasols en Schaduwdoeken - Legno

Tijdelijk uitverkocht

Helaas is de Legno tijdelijk niet leverbaar, het is ook niet bekend hoe lang deze periode zal duren. Mocht u toch interesse hebben in deze vorm dan hebben wij zeer fraaie alternatieven beschikbaar. Zoals de Shady van Royal Botania. Deze komt met zijn teakhouten constructie en fraaie vorm zeer dicht in de buurt van de Legno.


De Legno parasol is de nieuwste parasol uit de collectie van Umbrosa. De parasol is ontworpen door de Nederlands meubel- en interieurontwerper Piet Boon. De Legno parasol heeft een houten staander met baleinen van glasvezel.

Studio Piet Boon

Studio Piet Boon is een internationaal gerenommeerde design studio, bekend om haar multidisciplinaire design diensten en het opmerkelijk talent voor het harmonieus laten samenkomen van functionaliteit, esthetiek en individualiteit tot unieke design ervaringen. De studio richt zich in haar design in het bijzonder op de connectie tussen binnen en buiten.

Parasol met ronde hoeken

Uniek is deze parasol zeker! Piet Boon heeft zijn ontwerpfilosofie ‘verzorgd raffinement’ doorgetrokken in deze parasol. De parasol heeft de unieke Piet Boon ‘Kekke’ vorm, wat voor gebogen randen zorgt. Dit is tevens meegenomen in de parasol voet.

Unieke details

Deze Legno parasol is opgebouwd uit een Irokohouten mast, aan deze mast zit de krans met de gestroomlijnde en ultrasterke glasvezel baleinen.
De parasol kan gepositioneerd worden op 4 verschillende standen. Dit met de roestvast stalen pin die speciaal ontwikkeld is met toeziend oog van Studio Piet Boon. Daarnaast is er een telescopische mast toegevoegd dat betekend dat u, uw parasol boven uw eettafel en/of loungeset kan sluiten, zonder dat u de parasol hoeft te verplaatsen.

Kom zelf Umbrosa kijken en vergelijken!

Bezoek onze inspiratieruimte in Waddinxveen, wij hebben de grootste collectie van Umbrosa parasols en schaduwdoeken van Zuid-Holland in onze stijlkamers staan. Kom zelf kijken en vergelijken!

Het team van Ernst Baas Tuininrichting helpt u graag verder met een passende parasol of schaduwdoek geheel in uw eigen stijl. Met de bij behorende demomodellen zoals; de SpectraInfinaIngenuaParaflexEclipsum en Basic.

Naast het aanbod parasols en schaduwdoeken van van Umbrosa hebben wij ook zeer fraaie alternatieven van de merken Royal Botania en Tuuci in onze showroom staan.