Umbrosa | Parasols en Schaduwdoeken - Nauta

De Nauta van Umbrosa is een multifunctioneel en compleet schaduwmeubel voor uw tuin en/of balkon. Dit luxe buitenmeubel is een eyecatcher die vele mogelijkheden heeft en als een luxe buitenkamer en/of cabana kan dienen. Dit hedendaags en trendy product is ontworpen door Dirk Wynants. Wynants staat wereldwijd bekend als trendsetter in de wereld van outdoor meubelen.

Luxe Nauta buitenkamer

Het modulaire buitenmeubel is veelzijdig, het kan namelijk in een mum van tijd omgevormd worden van een picknicktafel tot een bartafel of een loungebed. Daarnaast kan er tegelijkertijd boven op de Nauta gelegen worden, waar u heerlijk geniet van de zon. Onderin kunt u volop genieten van de schaduw. Plaats gordijnen in het frame en creëer uw eigen beach bar of sluit de hele Nauta af waar u heerlijk uit de wind kan vertoeven. Deze luxe buitenkamer heeft oneindig veel mogelijkheden en zal nooit vervelen in uw tuininrichting.

Combineren van materialen

Het frame van het design buitenmeubel is volledig van aluminium en is standaard verkrijgbaar in een witte poedercoating. Het dek/top van deze cabana is gemaakt van het bekende material ‘Ferrari Soltis’, hierop kan zonder kussen heerlijk op gelegen worden.

De meubelelementen zijn in 2 modellen verkrijgbaar, die uitgevoerd kunnen worden in Iroko en Sipo hout. Voor deze elementen zijn diverse kussens verkrijgbaar in 8 verschillende sunbrella stofkleuren.

Umbrosa cabana

Het frame van de Nauta cabana kan als los object boven uw bestaande lounge of diningset worden geplaatst. Er ontstaat hierdoor een dubbele functie op de zelfde vierkante meter, met een schaduw en zon plek. Wilt uw meer privacy of een overdekte jacuzzi of spa? Plaats de cabana over uw jacuzzi en kies voor privacy screens zo kan er heerlijk vertoefd worden terwijl u lekker beschut zit.

Wij zijn erg enthousiast over het design van Dirk Wynants en mogelijkheden van deze nieuwe buitenkamer!

Let op! In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels voor de ontvangst van klanten. Bekijk onze contactpagina voor de actuele situatie. Met vriendelijk groet, Het team van Ernst Baas Tuininrichting
close