Umbrosa | Parasols en Schaduwdoeken - Spectra UX

De Spectra UX serie is het nieuwe paradepaard van het Belgische parasollen merk Umbrosa. Deze UX serie is leverbaar in 4 verschillende modellen die één voor één samengesteld zijn door bekende designers. Elke parasol is geïnspireerd door een thema die onderverdeeld zijn in: architectuur, cultuur, water en natuur.

Wat is anders

De Spectra UX is anders dan zijn kleinere broertje Spectra. De UX serie is luxer dat terug te zien is in de openingsmechanisme, zo opent en sluit u de parasol in 1 beweging. Tevens zijn de posities van de parasol voor uw vastgesteld. Zo klikt u gemakkelijk de parasol in een andere positie, van volledig horizontaal naar een diagonale stand. De base is voorzien van een eigen (speciale) afwerking die tevens verrijdbaar zijn door wielen.


UX architectuur

De architectural versie van de UX kenmerkt zich door de strakke lijnen en de neutrale basis kleur. De afmeting van deze parasol is reusachtig 300 x 300 cm. De parasol heeft een over hangede mast (80 graden)


UX cultuur

De culture variant van de UX kenmerkt door de warme tinten uit de Zuid Europese landen. De parasol heeft een bordeaux rode mast met een Sunbrella doek. De randen van het doek hebben een ‘Kekke’ vorm (afgerond).


UX water

De UX marine variant is geïnspireerd aan het waterrijk wonen. Daardoor is de mast voorzien van een marine blauwe kleur. De top van de parasol is voorzien van een speciaal doek waarin de golven van het water terug te vinden zijn.


UX natuur

De nature versie is geïnspireerd door de tropische omgeving. De parasol is uitgevoerd in verschillende natuur tinten. De Mast is voorzien van een donker groene kleur. De top is voorzien van een bladvormige design dat associeert naar de natuurlijke omgeving.


Leverbaar vanaf 2020

Het is nog even wachten op de nieuwe Spectra UX serie. Tijdens de IMM beurs in Keulen 2020 zal de parasol geïntroduceerd worden aan het grote publiek. Vanaf medio 2020 zullen deze nieuwe parasols leverbaar worden.