Umbrosa | Parasols en Schaduwdoeken - Umbrosa verkrijgbaar in vele kleuren

De luxe design parasols van Umbrosa kunnen in 14 verschillende stofkleuren worden uitgevoerd. Deze 14 kleur mogelijkheden zijn onderverdeeld in de ‘Solidum’ en ‘Sunbrella’ collectie. Deze 2 stof collecties beschermen ons tegen de schadelijke UV-stralen. Om deze schadelijke gevolgen van de UV stralen tegen te gaan gebruikt Umbrosa in alle collecties enkel hoge kwaliteit stoffen en materialen. Die over een bewezen kleurvastheid beschikken en de nodige bescherming bieden.

Solidum stof

De ‘Solidum’ stof collectie is gemaakt van 250 gr/m2 Acryldoek en houdt een hoge mate van schadelijk UV-licht tegen. De acrylaatvezels zijn gekleurd, waardoor het doek goed UV bestendig is. Bacteriën en schimmels hebben geen invloed op deze doeken. Tevens is het Acryldoek in grote mate waterafstotend. De color rating van de Solidum collectie is 7/8, waarbij 8 het maximaal behaalbare is.

De ‘Solidum’ collectie is verkrijgbaar in 4 verschillende natuurtinten:

Sunbrella stof

De ‘Sunbrella’ stof collectie is gemaakt van 260 gr/m2 Acryldoek en houdt een hoge mate van schadelijk UV-licht tegen. De acrylaatvezels zijn gekleurd, waardoor het doek goed UV bestendig is. Bacteriën en schimmels hebben geen invloed op deze doeken. Tevens is het Acryldoek in grote mate waterafstotend. De color rating van de Solidum collectie is 7/8, waarbij 8 het maximaal behaalbare is.

De ‘Sunbrella’ collectie is verkrijgbaar in 10 verschillende (natuur) tinten:

Stof specials

Uiteraard is er meer mogelijk met de stofkleuren van de Umbrosa. Heeft u een ruim strand- of horeca terras waar u meerdere parasols en/of schaduwdoeken voor nodig heeft? Dan kunnen deze naast de standaard collectie, uitgevoerd worden met de stoffen uit de Sunbrella ‘Solids’ collectie (Furniture Grade). Dit zorgt er voordat uw terras er bovenuit zal steken en u uniek bent.

Welke collectie van Umbrosa

De ‘Solidum’ en ‘Sunbrella’ stof collectie zijn op o.a. de volgende series leverbaar; Paraflex, Spectra, Infina en Ingenua. Bent u benieuwd geworden welke kleur het beste bij uw past? Onze collega’s presenteren u graag de stofkleuren in de inspiratieruimte. Wij hebben de gehele kleuren collectie in onze showroom en adviseren u graag.