Zwembad en Spa

Bent u op zoek naar de ultieme vorm van ontspanning in de tuin? En houdt u van zwemmen, ontspannen of douchen in de buitenlucht? Dan is een zwembad, spa of buitendouche in de tuin mogelijk iets voor u. Een zwembad in de tuin is iets waar velen van dromen en dat begrijpen we.

Het heeft een luxe uitstraling en is heerlijk op zomerse dagen wanneer de temperaturen stijgen. Wanneer u kinderen heeft, is een zwembad een leuke toevoeging aan uw tuin. En ook wanneer u ouder wordt, helpt regelmatig zwemmen u om jong en vitaal te blijven. Daarom is een zwembad, spa of buitendouche in de tuin een keuze waar u jarenlang plezier van heeft.

Bij Ernst Baas Tuininrichting bent u aan het juiste adres voor al uw wensen rondom zwembad en spa. Wij leveren luxe spa’s (jacuzzi’s), zwembaden, natuurlijke zwemvijvers en buitendouches van hoge kwaliteit. Ook zijn wij gespecialiseerd in ontwerp en plaatsing en leveren we maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw zwembad, spa of buitendouche perfect bij uw tuin past en helemaal naar wens is.

Zwembaden

Een zwembad in de tuin is voor velen een kinderdroom die uitkomt. Een zwembad biedt ontspanning, plezier en houdt u en uw gezin in beweging. Met alle moderne toepassingen van tegenwoordig is het mogelijk om deze droom in vervulling te laten gaan. Wij leveren luxe zwembaden en adviseren u op welke manier een zwembad het best in uw tuin past. Daarnaast leveren wij ook maatwerk waardoor het mogelijk is om uw ideale zwembad op maat te laten ontwerpen en plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze inspiratieruimte om kennis met ons en onze producten te maken.

Spa’s / Jacuzzi’s / Hottubs

U weet vast hoe heerlijk het is om af en toe een dagje naar de spa te gaan en te genieten van het warme, bruisende water van jacuzzi’s en hottubs. Nu kunt u de spa naar uw tuin halen zodat u vaker kunt genieten van de ontspanning die het u biedt. Hierdoor is uw tuin een plek waar u op meerdere vlakken van kunt genieten. Na een lange dag werken kunt u heerlijk ontspannen en bijkomen in uw eigen spa die volledig aan uw wensen voldoet. Een spa, jacuzzi of hottub is niet alleen een tuinmeubel dat zorgt voor optimale ontspanning; het is ook een eyecatcher in uw tuin.

Zwemvijvers

Zwemvijvers staan door de natuurlijke en luxueuze uitstraling prachtig in veel tuinen. Door de serene rust die een zwemvijver u biedt, is de zwemvijver tegelijkertijd een rustpunt en eyecatcher in uw tuin. Het bijzondere van een zwemvijver is dat het eruit ziet als een vijver, maar de mogelijkheden biedt van een zwembad. Door een zwemvijver in uw tuin te plaatsen, ontstaat er ook ruimte voor flora en fauna die perfect aansluit op de omgeving.

Buitendouches

Op zomerse dagen is niets fijner dan buiten onder de douche kunnen stappen. Als u het heerlijk vindt om veel buiten te zijn en houdt van het buitenleven, is een buitendouche mogelijk wat u zoekt. Wij leveren luxueuze buitendouches die comfort en vrijheid bieden. Ervaar het vrije gevoel van douchen in de buitenlucht en geniet van de vogels en natuur die u hoort terwijl u doucht. Met ons advies past uw buitendouche perfect bij uw tuin en beleeft u binnenkort een nieuwe manier van douchen in uw tuin. Bent u benieuwd naar de buitendouches die wij leveren? Kom dan langs in onze inspiratieruimte om zelf te ervaren hoe bijzonder het is om in uw tuin te kunnen douchen.

Materialen

Onze zwembaden, spa’s en buitendouches zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze materialen zijn uitermate geschikt om in tuinen te gebruiken.

  • Polyester
  • Folie
  • Bouwkundig (beton)

Kom langs en creëer uw ideale spa!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zwembaden, spa’s en buitendouches voor uw tuin? Kom langs in onze inspiratieruimte en bekijk onze uitgebreide collectie. Onze collectie bestaat uit luxe zwembaden, spa’s die ultieme ontspanning bieden en natuurlijke buitendouches.

U kunt alle tuinmeubelen bekijken en ontdekken hoe een zwembad, spa of buitendouche uw tuin kan verrijken. Er zijn vele mogelijkheden om met watertoepassingen van uw tuin een sfeervolle omgeving te maken waar u graag komt. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren!

Maak een afspraak