Tuinbeelden

Bent u op zoek naar een passend tuinbeeld of sculptuur voor uw tuin of project? Dan bent u bij Ernst Baas Tuininrichting aan het juiste adres. Wij leveren exclusieve tuinbeelden, ornamenten en sculpturen van vooraanstaande kunstenaars en merken.

Ook denken wij mee over een geschikte locatie voor de tuinbeelden of sculpturen in uw tuin. Door het plaatsen van tuinbeelden of sculpturen geeft u uw tuin meer sfeer en laat u uw persoonlijkheid doorschemeren. Hierdoor zorgen de beelden voor een persoonlijke touch en zijn ze altijd een aanwinst voor uw tuin of project.

Onderscheiden met buitenkunst

Indien u uw tuin nog meer wilt onderscheiden en op zoek bent naar exclusiviteit, kunt u er ook voor kiezen om tuinbeelden of sculpturen op maat te laten maken. Wij werken samen met Marja Koomen van Buro voor Buitenkunst. Zij heeft veel ervaring met het laten ontwerpen en plaatsen van exclusieve tuinbeelden en zet haar uitgebreide netwerk van gerenommeerde kunstenaars en galerieën graag voor u in, zodat u straks een uniek en betekenisvol kunstwerk in de tuin hebt staan.

Neem contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van op maat gemaakte tuinbeelden in uw tuin? Kijk voor meer informatie over tuinbeelden en sculpturen op de website van Marja Koomen of neem contact met ons op.

Maak een afspraak