Tuininrichting

Tuininrichting is zoveel meer dan alleen een tuintafel en een stoel, met de juiste toepassing van tuininrichting maakt u van uw tuin een beleving. U creëert een fijne, stijlvolle buitenruimte waar u en uw gezin genieten van het buitenleven.

Schets - Tuininrichting Den Haag

De kracht van tuininrichting

Als liefhebbers van bijzondere tuinen benutten we graag samen met u de kracht van tuininrichting. Laat u door ons inspireren meer uit uw tuin te halen. Wij laten alle mogelijkheden zien en adviseren u graag bij de keuze voor de juiste accessoires van groot tot klein!

Verrassend en creatief

Wij weten wat er te koop is en begeleiden u graag op verrassende en creatieve wijze, graag nodigen wij u uit om eens langs te komen in ons atelier, inspiratieruimtes en tuinen om u verschillende voorbeelden te tonen. Op onze website, brochures en de catalogi kunt u extra ideeën opdoen.

Loungesets, parasols, zwembaden, potten en plantenbakken

Bij Ernst Baas Tuininrichting vindt u alles voor uw tuin, denk aan: luxe tuinverlichting, luxe terrasverwarming, design loungesets, all weather loungesets
parasols, designlampen, ornamenten, potten en bakken, sculpturen, zwembaden, jacuzzi’s, overkappingen, etc. Onze selectie bevatten unieke kenmerken. Een abstract design, onverwachte materialen, ongewone formaten of bijzondere luxe. Elk product is een aanwinst voor de tuin. Van de kleinste details tot de grote producten, wij inspireren u graag! Kom langs en ervaar het zelf.

Bekijk ook onze impressies op Youtube, deze collectie van korte video’s vullen wij geregeld aan.

Kom bij ons langs!

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op via de telefoon 0182-634742 of per e-mail. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs om onze collectie tuinmeubelen te bekijken in de inspiratieruimte, zie onze contactpagina voor meer informatie.

Afspraak maken

Vul a.u.b. het onderstaande formulier en een lid van ons team zal z.s.m contact met u opnemen.

Hartelijk dank! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.