Zonwering

Bent u op zoek naar passende zonwering voor uw tuin? Dan bent u bij Ernst Baas Tuininrichting aan het juiste adres. Wij begrijpen dat uw tuin pas af is wanneer er gedacht is aan manieren om de zon af en toe te weren. Tenslotte is het in de zomer fijn om af en toe van de schaduw te kunnen genieten en is het voor uw tuin goed om niet altijd in de volle zon te staan.

Spectra Square - Windbestendige parasol

Daarom leveren wij hoogwaardige luxe schaduwdoeken en parasols van uitsluitend topmerken. Ook leveren wij pergola’s en overkappingen om uw tuin van schaduwplekken te voorzien. Zo bent u ervan verzekerd dat u in stijl kunt genieten van de schaduw en kunt u zelf bepalen hoeveel zon u in uw tuin wilt. Onze handgeselecteerde collectie zonwering is zeer uitgebreid en een aantal merken leveren wij exclusief. Daardoor vindt u altijd de zonwering die bij uw tuin past.

Merken

Onze collectie zonwering bestaat de volgende merken:

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor zonwering in uw tuin zijn eindeloos: van houten tot aluminium parasols en van drie- tot vijfhoekdoeken. Dankzij de verschillende materialen en soorten zonwering krijgt uw tuin ook in de zomer de uitstraling die u wenst. Voor iedere tuin hebben wij een passende oplossing zodat u de juiste hoeveelheid schaduw creëert in uw tuin. Onze parasols zijn ook uitstekend bestand tegen storm en hoge windsnelheden. Wij staan altijd klaar voor vrijblijvend advies over de juiste zonwering voor uw tuin.

Productgroepen

Parasols

De tijd dat er slechts één model parasol te verkrijgen was, is voorbij. Wij hebben een ruime zonweringcollectie met parasols van topmerken als Umbrosa en TUUCI. Iedere vorm en kleur is verkrijgbaar waardoor uw parasol bijdraagt aan de persoonlijke uitstraling en sfeer van uw tuin. Daardoor is de parasol in uw tuin een designmeubel waar u niet omheen kunt.

Lees verder

Schaduwdoeken

Wij bieden verschillende luxe schaduwdoeken en systemen aan die als zonwering dienen, zoals schuifsystemen, oogsystemen en manieren om schaduwdoeken te bevestigen. Schaduwdoeken bieden voldoende schaduw en zijn zo flexibel dat ze overal te plaatsen zijn. Het voordeel hiervan is dat niet de gehele tuin van schaduw voorzien wordt, maar slechts het gedeelte waar u de schaduw nodig heeft. Bekijk onze collectie voor een ruim aanbod aan stijlvolle schaduwdoeken.

Lees verder

Terrasoverkappingen

Op plaatsen waar u schaduw wenst of uw tuin of auto wil beschermen tegen de weersomstandigheden, bieden terrasoverkappingen uitkomst. Denk aan een carport of afdak zodat uw auto mooi schoon blijft en u ook met wat minder weer buiten kunt eten. Er zijn verschillende terrasoverkappingen mogelijk zodat er altijd een variant is die bij uw tuin past.

Pergola’s

In ons assortiment zitten diverse pergola’s met doek of schuifdak. Wij maken pergola’s op maat die perfect in uw tuin passen en helemaal naar wens zijn. Doordat we zowel de pergola’s als de schaduwdoeken en schuifdaken kunnen leveren, is alles prachtig op elkaar afgestemd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Kom dan eens langs om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag verder.

Materialen

Doek

De luxe schaduwdoeken zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen die zeer geschikt zijn voor in de tuin, zoals sunbrella, batyline/textileen en olefin. Deze materialen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

 • Sunbrella
 • Batyline/Textileen
 • Olefin

Lees verder

Mast

De masten van de parasols zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals teakhout, aluminium, aluminium met poedercoating, aluma-teak, roestvrij staal, roestvrij staal met poedercoating en geëlektropolijst RVS. Door de diverse materialen krijgt de mast altijd de uitstraling die bij uw tuin past.

 • Teakhout
 • Aluminium
 • Aluminium met poedercoating
 • Aluma-teak
 • RVS
 • RVS met poedercoating
 • Geëlektropolijst RVS

Lees verder

Voet/Basis

De voet of basis van de parasol is een belangrijk onderdeel van de parasol. Het houdt de parasol in balans en zorgt voor stevigheid zodat het alle weersomstandigheden kan doorstaan. Daarom zijn de voeten of basissen die wij leveren uitsluitend gemaakt van hoogwaardige en krachtige materialen, zoals  beton, graniet, staal, RVS en aluminium.

 • Beton
 • Graniet
 • Staal
 • RVS
 • Aluminium

Lees verder

Kom langs en bekijk alle zonwering!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zonwering voor uw tuin? Kom langs in onze inspiratieruimte en maak kennis met onze uitgebreide collectie. U kunt alle (luxe) schaduwdoeken en parasols bekijken zodat u ontdekt welke zonwering bij u en uw tuin past. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om schaduw te creëren in uw tuin. Ons team staat voor uw klaar, zodat u deze lente en zomer goed voorbereid bent op de zonnige dagen.

Afspraak maken

Vul a.u.b. het onderstaande formulier en een lid van ons team zal z.s.m contact met u opnemen.

Hartelijk dank! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.