Stormvaste parasols

Stormvaste parasols zijn een verstandige investering als u uw parasol wilt plaatsen op een locatie waar de wind vat op heeft. Denk aan ruime open tuinen, terrassen en zeker ook in kustgebieden.

Tuuci OMX Dual Cantilever Beach parasol

Ernst Baas Tuininrichting biedt stormvaste parasols van uitstekende kwaliteit. Maak kennis met de techniek en elegantie van TUUCI en Umbrosa.

TUUCI: Stormvaste elegantie

TUUCI parasols staan bekend om hun technologische vooruitstrevendheid. Dit heeft het merk een belangrijke voorsprong opgeleverd op het gebied van ‘windkracht-weerstand’. Deze is exclusief doorontwikkeld in de Ocean Master Max-collectie.

TUUCI’s nieuwe ‘V Max’ Strut Design kenmerkt zich door een vierpuntsprofiel. Deze garandeert superieure stevigheid langs de radiale wanden, exact op de positie waar de wind de meeste kracht uitoefent.

Ontdek de wervelende TUUCI-series >

Umbrosa: windvaste schoonheid

De parasols van Umbrosa staan bekend om hun functionaliteit, kwaliteit en vernieuwende oplossingen. Een belangrijk kenmerk is de bestendigheid tegen hoge windsnelheden.

Daarmee doen deze parasols uitstekend dienst op terrassen in kuststreken. De parasols zijn bestand tegen windsnelheden tot wel 90 km/u! Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van hoe hard het dan waait.

Ernst Baas Tuininrichting heeft de grootste collectie van Umbrosa-parasols en luxe schaduwdoeken van Zuid-Holland. Elke Umbrosa-collectie wordt ontwikkeld door een zorgvuldig gekozen team van topdesigners.

Laat u adviseren

Kom eens vrijblijvend langs in onze inspiratieruimte in Waddinxveen en laat u verrassen door de geweldige kwaliteit en schoonheid van deze stormvaste parasols. Ons team adviseert u graag over een passende parasol of schaduwdoek geheel in de stijl die past bij uw terras of tuin.

Afspraak maken

Vul a.u.b. het onderstaande formulier en een lid van ons team zal z.s.m contact met u opnemen.

Hartelijk dank! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.