Solpuri

Tuinmeubelen van Solpuri zijn handgemaakt. Ze hebben een eigentijds karakter vanwege de bijzondere contrasten. De tuinmeubelen vallen vooral op door het lichte en moderne ontwerp. Ze zijn op een ingetogen manier tijdloos en elegant. Met deze luxe meubelen in uw tuin creëert u een heerlijk vakantiegevoel.

Solpuri Grid bij Club lounge hoek van Solpuri

Solpuri Design

Bij het design van de Solpuri-tuinmeubelen staan vorm, kleur en materialen centraal. Het buitenmeubilair is van hoge kwaliteit, zonder dat er wordt ingeleverd op comfort en ergonomie. Het merk speelt met oude en nieuwe materialen. Daardoor hebben de tuinmeubelen een geheel eigen uitstraling. Het design is prachtig en het zitcomfort groot.

Toparchitecten en -ontwerpers

Het design van de luxe tuinmeubelen van Solpuri komt voort uit het creatieve brein van een selecte groep architecten en ontwerpers. Onder hen zijn Klaus Nolting, Karsten Weigel, Hoffmann & Kahleyss, Povl Eskildsen, Hugo de Ruiter. Maar ook de eigen designstudio van Solpuri levert een belangrijke bijdrage aan de designs. Elke ontwerper heeft zijn eigen stijl en signatuur. Deze ziet u terug in de verschillende series en modellen.

Ontwerper Klaus Nolting ontwierp diverse buitenmeubels van aluminium en teakhout. Voorbeelden zijn de Pure ALU en de Safari-serie. De signatuur van Karsten Weigel ziet u terug in de teakhouten tuinmeubels met een tijdloos design, zoals de nieuwe design loungeset Plateau. Povl Eskildsen ontwerpt series die zich prachtig laten combineren. Zo zijn de luxe teakhouten buitenmeubelseries Windsor, Cube en Spindle op elkaar afgestemd.

Het Solpuri-designstudioteam heeft zich het afgelopen jaar beziggehouden met tal van nieuwe tuinmeubelen, zoals de Soft-tuintafel, de Grid bijzettafel, de Boxx loungebank, de Club diningarmstoel en de Provence.

Solpuri-series

Nieuwsgierig naar onze luxe buitenmeubels? Bekijk hieronder de diverse designs en laat u verrassen. Wilt u het design en het zitcomfort zelf ervaren? Dat kan. Kom langs in onze inspiratieruimte.

Over Solpuri

Solpuri denkt in superlatieven. Het merkt combineert hoogwaardige materialen en comfort met duurzaamheid en kwaliteit. Dat zijn de pijlers waarmee Solpuri met liefde voor detail en met bijzondere zorgvuldigheid zowel innovatieve als duurzame outdoormeubels maakt. Het resultaat? Optimaal zitcomfort, gevoel voor detail, vormentaal en materiaalkeuze: teak en vlechtwerk, eventueel met rvs en aluminium-componenten, waarbij vorm en functie harmonisch op elkaar zijn afgestemd.

Unieke producten

Solpuri gebruikt voor de roestvrijstalen en aluminiumcollectie alleen legeringen van de hoogste kwaliteit. Deze zijn perfect voor het gebruik buitenshuis. Bovendien bent u verzekerd van een lange levensduur en maximale stabiliteit. De elegante framestructuren met hoge wanddiktes en complexe gegoten onderdelen worden zorgvuldig verwerkt. Het gebruik van CNC-machines en lasrobots tijdens de fabricage, in combinatie met handafwerking door experts en grondige kwaliteitscontrole, zorgt voor onvergelijkbare, unieke producten.

Kom bij ons langs!

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op via de telefoon 0182-634742 of per e-mail. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs om onze collectie tuinmeubelen te bekijken in de inspiratieruimte, zie onze contactpagina voor meer informatie.

Afspraak maken

Vul a.u.b. het onderstaande formulier en een lid van ons team zal z.s.m contact met u opnemen.

Hartelijk dank! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.