Tuinaccessoires

Bent u op zoek naar passende tuinaccessoires voor in uw tuin? Dan bent u bij Ernst Baas Tuininrichting aan het juiste adres. Wij leveren zowel designaccessoires uit voorraad als maatwerk, zodat u uw tuin naar wens kunt decoreren en versieren. Tuinaccessoires maken een tuin helemaal af en staan mooi bij uw tuinmeubelen.

Royal Botania Lighting Log 1 Log 70

Denk aan leuke kussens voor op de loungemeubelen, mooie plantenbakken, sfeervolle verlichting zoals lantaarns en fakkels, tuintegels voor bij uw terras, een buitencarpet en overige beplanting. Er zijn veel manieren om van uw tuin een persoonlijke en sfeervolle plek te maken waar u graag komt. Het kiezen van de juiste tuinaccessoires draagt daaraan bij en zorgt ervoor dat uw persoonlijkheid doorschemert in uw tuin.

Lantaarns

Lantaarns passen goed in moderne en authentieke tuinen. Door de ruime keuze in soorten lantaarns is er altijd een lantaarn te vinden die aan uw wensen voldoet. Denk aan een lantaarn naast de schuur of tuindeur, of een staande lantaarn die sfeer geeft aan uw tuin.

Bekijk ons aanbod lantaarns van:

Kussens

Bij de geleverde loungebank of tuinstoelen zitten natuurlijk comfortabele kussens. Maar wist u dat het ook mogelijk is om deze kussens te vervangen door kussens met prints, felle kleuren of aardetinten? Zo kunt u afwisselen en uw tuin steeds een nieuwe uitstraling geven. Wissel bijvoorbeeld van kussens bij ieder seizoen. Voor iedere tuin zijn er kleurrijke of juist natuurlijke kussens verkrijgbaar die voor extra sfeer zorgen.

Takken

U zult zich verbazen over de sfeer en uitstraling die takken aan uw tuin kunnen geven. Takken geven een stoere twist aan uw tuin en zijn op verschillende manieren te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een stuk van takken op uw tuintafel plaatsen of de takken gebruiken om een nieuw ornament voor in uw tuin te creëren.

Fakkels

Heeft u weleens aan fakkels gedacht als tuinverlichting? Fakkels verspreiden een warm vuur en fakkels kunnen er zowel romantisch als stoer uitzien. U kunt bijvoorbeeld fakkels in uw tuin branden tijdens een speciale avond zoals een etentje of een onderdeel van uw tuin uitlichten met fakkels.

Pottery

Handgemaakte potten hebben een ruwe uitstraling die heel goed bij robuust buitenmeubilair past. Kent u bijvoorbeeld de potten van Atelier Vierkant? Doordat de potten vorstbestendig zijn, is een keramische pot ook in de winter een aanwinst voor uw terras of tuin. De tijdloze potten zijn in verschillende aardetinten en afmetingen verkrijgbaar.

Bekijk ons aanbod pottery van:

Vuurelementen

Het plaatsen van vuurelementen in uw tuin zoals een korf, schaal of buitenhaard zorgt voor sfeer en warmte in uw tuin. Vooral kinderen vinden het geweldig om het vuur te zien flakkeren en van de warmte te genieten. Vuurelementen geven niet alleen warmte af, ze zijn ook een stijlvol accessoire voor in uw tuin.

  • korf
  • schaal
  • buitenhaard

Bekijk ons aanbod vuurelementen van:

Buitencarpet

Vrijwel iedereen heeft een tapijt in huis, maar wist u dat er ook buitentapijten bestaan? Deze buitentapijten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en staan prachtig op uw terras of balkon. Onze buitentapijten zijn slijtvast en blijven lang mooi.

Buitenfruit

Buitenfruit is een chique tuinaccessoire dat prachtig staat in veel tuinen. Wij leveren diverse soorten buitenfruit, zoals peren, kersen en appels in diverse kleuren.

Buitenkeukens

Bent u een liefhebber van gegrild vlees of de knapperige smaak die de barbecue aan vlees en groenten geeft? Dan is de buitenkeuken een onmisbaar tuinmeubel voor in uw tuin. Koken in de open lucht geeft een heel andere dimensie aan uw diner en zorgt voor sfeer in uw tuin. Ervaar het zelf met onze collectie buitenkeukens.

Bekijk ons aanbod buitenkeukens / -ovens van:

Beplanting

Diverse planten kunnen veel verschil maken in uw tuin. Als u een strakke of moderne tuin heeft met bijvoorbeeld veel tuintegels, bomen of tuinbeelden, zijn planten een mooie manier om sfeer te creëren. Wij adviseren u graag over de beplanting die in uw tuin past.