Piet Boon Outdoor

De exclusieve Piet Boon Outdoor meubelen collectie bestaat uit een ruime collectie die volledig weerbestendig is. De buitenmeubelen kenmerken zich door de stoere uitstraling met een tijdloze vormgeving. Dit allemaal uitgevoerd met natuurlijke materialen. Elk serie is zorgvuldig ontworpen door Piet Boon. De outdoor collectie is sterk, veerkrachtig en verfraait met de leeftijd. De meubelen zijn voor elke tuin, patio of balkon een aanwinst. De kwaliteit is vanzelfsprekend uitzonderlijk hoog, doordat elk buitenmeubel met de hand gemaakt wordt in Nederland.

Piet Boon Outdoor Collectie

Piet Boon Outdoor sinds 1983

Studio Piet Boon is opgericht in 1983 door de wereldwijd bekende Nederlandse designer en vakman Piet Boon. De design studio is een internationaal gerenommeerde bedrijf. Erkend door zijn disciplinaire design, services en zijn opmerkelijke talent van balanceren tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit. Dat samenkomt tot een vriendelijk en buitengewoon ontwerp.

Naast de outdoor lijn ontwerpt Studio Piet Boon huizen, kantoren en hotels. Waarin het signatuur tot in detail wordt uitgewerkt. Denk hierbij aan (open) haarden, keukens, badkamers, bedden, lampen, meubels en deurbeslag. Dit zorgt er voor dat elk ontwerp wordt afgeleverd met een hoog niveau en kwaliteit voor de detail.

Niek - Dining set Piet Boon

De Niek en Anne serie van Piet Boon is de bekende High en Low dining set. Hieraan kunt u heerlijk dineren met familie en vrienden. De zitelementen vindt u terug in de Niek serie, in de Anne serie vindt u alle tafel modellen.

Gijs en Annet

De Gijs en Annet serie van Piet Boon is de gecombineerde lounge set. Door de verschillende elementen te combineren creëert u de zelfde stijl in uw buitenruimte. De lounge elementen vindt u terug in de Gijs serie. De bijzettafels vindt u terug in de Annet collectie.

Piet Boon Outdoor met Atlier Vierkant

Lars

De Lars serie van Piet Boon is een alles omvattende lounge serie. In deze serie vindt u zowel lounge banken of bijzettafels. Een voor een met het zelfde signatuur, dat mede door de uitvoering een subliem zitcomfort heeft.