Barts Outdoor Kitchen

De luxe buitenkeukens van Barts Outdoor Kitchen hebben een natuurlijk karakter, die past in elke omgeving, door zijn eigentijds design en het gebruik van de juiste materialen. De outdoor keuken kan vrijstaand geplaatst worden op uw terras of daarnaast onder een buitenverblijf worden geplaatst.

Barts outdoor kitchen - Cabin 200 Congrey

Een buitengewone kookervaring met Barts Outdoor Kitchen

De praktische luxe buitenkeuken van Barts Outdoor Kitchen zijn naar eigen wens samen te stellen door de modulaire opbouw. Zo kunt u kiezen voor een standaard (Wallo) opstelling. Waar u bijvoorbeeld het vlees kan marineren of een heerlijke salade op klaar maakt. Of u kiest daarnaast voor een uitgebreide (Cabin of Specials) opstelling, waar dus uw BBQ of Egg geïntegreerd kan worden in uw buitenkeuken.

Materialen en kleur

De modules zijn gemaakt van een zeer hoogwaardige betonmortel. Vandaar dat de modules vorstbestand, onderhoudsvrij en kunnen zonder bescherming buiten blijven staan. Door middel van toevoeging van pigmenten krijgen de keukens een unieke uitstraling en kleur.
De buitenkeukens zijn verkrijgbaar in twee kleuren;

  • Congrey (grijs) de kleur van puur beton;
  • Carbon (antraciet) een stoere warmere kleur.

Nederlands design en productie

De modulaire luxe buitenkeuken wordt element voor element gemaakt in Nederland en is hierdoor uniek. De hoogwaardige gietmortels en pigmenten worden gegoten in stalen mallen. De elementen zullen daarna minimaal 24 uur uitharden in de mal. Door deze unieke productie is het mogelijk om uw wensen te integreren. Daarmee kunt u uw eigen BBQ tot prachtige spoelbak laten integreren, waar u bijvoorbeeld uw verse groente uit de groentetuin kan afspoelen.

Barts Outdoor Kitchen – Series

De buitenkeukens van Barts Outdoor Kitchen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende series die één voor één hun specialiteiten qua mogelijkheden en in beleving uniek zijn.

  • Wallo Serie – Eenvoud en rust
  • Cabin Serie – Doordachte verhoudingen
  • Specials Serie – Unieke samenstellingen

Waarom een buitenkeuken?

Een buitenkeuken is een fantastisch idee omdat het de mogelijkheid biedt om het plezier van koken naar buiten te verplaatsen. Het creëert een gezellige en ontspannen sfeer waarin je kunt genieten van het buitenleven terwijl je heerlijke maaltijden bereidt. Ook is het fijn dat je bij je gasten bent wanneer je aan het koken bent.

Met een buitenkeuken kun je het idee van een traditionele barbecue naar een hoger niveau tillen. Gezellig met je gasten, genietend van de buitenlucht en de geur van de grill. De keuken is daarbij een zeer geschikte optie om bijvoorbeeld een egg-barbecue in te bouwen voor het ultieme genot.

Daarnaast is een buitenkeuken een geweldige toevoeging aan je buitenruimte. Het vergroot de functionaliteit van je tuin of terras en biedt een extra plek om te ontspannen en te entertainen. Of je nu een informele barbecue wilt organiseren of een feestelijk diner wilt bereiden, een buitenkeuken biedt de ideale setting. Ook helpt het je het maximale uit de zomermaanden te halen. Het maakt van koken een plezierige activiteit en laat je genieten van het heerlijke weer, terwijl je je favoriete gerechten bereidt.

Kortom, een buitenkeuken is een geweldig idee omdat het de mogelijkheid biedt om te genieten van heerlijk eten, goed gezelschap en het buitenleven, allemaal op één plek. Het is de perfecte investering voor iedereen die houdt van koken, gastvrijheid en het buitenleven.

Kom bij ons langs!

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op via de telefoon 0182-634742 of per e-mail. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs om onze collectie tuinmeubelen te bekijken in de inspiratieruimte, zie onze contactpagina voor meer informatie.

Afspraak maken

Vul a.u.b. het onderstaande formulier en een lid van ons team zal z.s.m contact met u opnemen.

Hartelijk dank! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.