Domani

Om een gezellige sfeer in uw tuin te creëren is niet alleen het buitenmeubilair belangrijk, maar ook de accessoires die u neerzet. Een stijlvol accessoire is een sculptuur of pot van Domani. Ze zijn handgemaakt van keramiek, zink of koper en verkrijgbaar in spectaculaire vormen. Hierdoor zijn de potten en sculpturen van Domani een bijzonder object voor u tuin of huis.

Keramiek

Alle keramische potten en sculpturen van Domani zijn hand vervaardigd waardoor elke pot uniek is. De outdoor collectie is tevens vorstbestendig wat betekend dat u de pot in de wintermaanden buiten kan laten staan.

De meeste potten zijn verkrijgbaar in 4 verschillende natuur tinten, zoals; natural black, natural white, natural red en natural grey.

De AXEL serie is verkrijgbaar in 7 verschillend matte kleuren. Dit gebeurt met een speciaal gekleurde slib. De gekleurde planter geeft een mooi kleurenpalet door het gehele seizoen door uw tuin heen.

Zink en koper

Diverse pottery en sculpturen van Domani zijn vervaardig van zink of koper. Wanneer zink en koper worden blootgesteld aan vochtige lucht of water zal het natuurlijk oxideren.

Zink zal in het begin een wit poeder creëren om zichzelf te beschermen. Waarna er een lichtgrijs patina kleur zal verschijnen. Koper heeft in het begin een rood/oranje kleur en zal na verloop van tijd verkleuren naar een groene kleur.