Drop Spa

Minimalistisch en modern.  Dat zijn de eerste kenmerken van het design van het Finse merk Drop Spa is. De pool heeft een kenmerkende druppelvorm als schelp, hiervandaan komt de naam Drop vandaan.

Drop Spa - Black half inbouw

Het design van de spa is afkomstig van de Finse ontwerper Nikolai Ruola. Hij staat bekend om zijn  minimalistische en elegante ontwerpen. De Drop Spa is ontworpen om samen te komen in vele soorten tuinen of (dak)terrassen. Het design van deze pool is compact en neemt niet veel ruimte in beslag en is dus ideaal voor een kleine buitenruimte.

Ontspannen in eigenomgeving

Een Drop Spa in eigen tuin of terras is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Gaat u voor een Drop Spa met of zonder massagejets? De 6-8 persoons Drop x is uitgevoerd met minstens 46 massagejets! Deze luxe zorgt ervoor dat u heerlijk kunt relaxen in uw eigenomgeving. Het water in de pool kan worden verwarmd tot 40°C, zodat u ook in de winter kunt genieten van een warm bad.

Afmetingen en mogelijkheden

De Drop is gemaakt van duurzaam glasvezel en leverbaar in drie kleuren: wit, grijs en zwart. De spa’s zijn leverbaar in 7 verschillende varianten, met een afmeting van 190×190 cm en 220×220 cm. De kleinere varianten zijn ideaal voor 3a4 personen terwijl de groter baden geschikt zijn tot 8 personen. De meeste Drop Spa zijn elektrische verwarmd, enkele daarvan zijn uitsluitend hout gestookt.

Een met de natuur

De locatie van het spa is essentieel voor een ultieme beleving. Plaatst u de spa naast uw (lounge)terras of in een knusse plek in het groen van uw tuin? Het is ook mogelijk om de spa gedeeltelijk of volledig te laten integreren in de tuin. Zo stapt u de spa gemakkelijk in en/of uit. De spa zal in vele gevallen dan opgaan in de omgeving.

Awards

Het moderne en minimalistische design van de Drop Spa heeft afgelopen jaren diverse award gewonnen. In 2015 wonnen ze de ‘Finnish Design Deed of the Year Award’, waarbij de spa bekroond werd met het uitmuntend Fins design. In 2019 werd het ‘A’ Design Award’ gewonnen, wat zeer bekend is onder toonaangevende designcompetities ter wereld. In 2022 ontvingen ze de ‘Golden Wave’ design award welke uitsluitend wordt uitgereikt aan eigentijdse producten met een Fins design.

Kenmerkend design

Hier zijn enkele van de kenmerken van de Drop Spa:

  • Minimalistisch en modern design
  • Compact en neemt niet veel ruimte in beslag
  • Verkrijgbaar in drie kleuren: wit, grijs en zwart
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Gehele jaar te gebruiken
  • Gemaakt van duurzaam glasvezel
  • 24-32-64 massagejets (of zonder)
  • Water verwarmen tot 40°C
  • Uit te voeren met Ledverlichting