Weltevree

Weltevree is een eigentijds productlabel met een missie. Zij willen u op een andere manier naar de omgeving om u heen laten kijken. Waarom? De eisen die we aan ons leven stellen veranderen, net als het gebruik en de behoeftes.

Weltevree - Outdooroven

Weltevree, zelfstandig met een hedendaags comfort

Hoe kunnen we beter met onze energie om gaan? En waar komt het voedsel vandaan? Veel Nederlanders willen veel zelfstandiger worden op dit vlak, maar zonder concessies te doen op ons hedendaagse comfort.

Outdoor

De Weltevree outdoor line bestaat uit vooruitstrevende en uiteenlopende producten zonder dat er grote veranderingen moeten plaats vinden. Wat dacht u van de ‘Groundfridge’ een innovatieve variant op de traditionele koelkleder die inspeelt op een eigen moestuin en een modern, zelfvoorzienend bestaan; De ‘Wheelbench’ een mobiele buitenbank gemaakt van eikenhout met een kruiwagenwiel; De ‘Outdooroven’ een BBQ, kookplaat, pizzaoven, ovenschotel, broodbakken en buitenhaard in 1. Buiten koken wordt een echte buitenactiviteit. Dit is een kleine greep uit het assortiment van Weltevree outdoor.

Gehele collectie van Weltevree

De Weltevree outdoor lijn bestaat uit de: Groundfridge, Swing, Outdooroven, Outdooroven XL, Forestry Table, Dutchtub Original, Dutchtube Loveseat, Dutchtub Wood, Weelbench, Fieldchair, Beach Chair, Beach Rocker, Patioset, Guidelight en Stringlights. Heeft u nog geen product van dit prachtige merk in uw bezit? Schroom dan niet om eens te komen kijken en de kwaliteit zelf  te ervaren. Ons team en de koffie staat voor u klaar!

Kom bij ons langs!

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op via de telefoon 0182-634742 of per e-mail. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs om onze collectie tuinmeubelen te bekijken in de inspiratieruimte, zie onze contactpagina voor meer informatie.

Afspraak maken

Vul a.u.b. het onderstaande formulier en een lid van ons team zal z.s.m contact met u opnemen.

Hartelijk dank! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.