Bromic Heating

Bromic heaters worden over heel de wereld erkend door hun superieure ontwerp en prestaties. U kunt deze heaters tegenkomen bij hotels, restaurants, in buitenkeukens, verblijven en wellness. De heaters van Bromic Heating leveren een perfecte balans tussen prestaties, betrouwbaarheid en schoonheid. Daarnaast kunt u de keuze maken uit elektrische en gas heaters.

Bromic Heating-Eclipse-portable-elektrische-heater

Bromic Heating: Smart-Heat reeks

De Smart-Heat serie van Bromic Heating is erg onderscheidend ten opzichte van andere verwarmers. Deze volledig elektrische heaters zijn door Bromic zelf ontworpen en ontwikkeld. Aangezien Bromic Heating bekend staat om haar kwaliteit, garanderen we u de beste kwaliteit, prestaties en duurzaamheid.

Vaste Heaters van Bromic

De naam zegt het al. Deze vaste heaters zijn aan een bepaalde positie gebonden, en worden daarom vaak onder een overkapping of buitenverblijf gemonteerd. Deze niet verplaatsbare modellen zijn in 3 verschillende varianten verkrijgbaar;

Verplaatsbare heater

De Bromic Smart-Heater is de enige te verplaatsen heater van Bromic. Deze krachtige, elektrische buitenverwarmer, geeft een stralende warmte. Daarnaast geeft die licht en heeft een uniek design. In de stabiele voet zijn wielen verwerkt waardoor de heater gemakkelijk te verplaatsen is. U krijgt de portable heater met een afstandsbediening geleverd. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de LED-lamp dimmen en de warmte instellen. Zo bereikt u het juiste comfort.