Atelier Vierkant

Bent u op zoek naar een prachtige accessoire voor in uw tuin? Kijk dan eens naar de indrukwekkende keramische potten van Atelier Vierkant. Deze handgemaakte potten hebben een ruwe uitstraling die heel goed bij een robuust of juist een verfijnd buitenmeubel past. Doordat de potten bestand zijn tegen de vorst, zijn de handgemaakte potten van Atelier Vierkant ook in de winter een aanwinst voor uw tuin of terras.

Atelier Vierkant BRL Keramische pot langwerpig in natuur tinten 500x500 (1)

Atelier Vierkant: voor binnen en buiten

De potten en sculpturen van Atelier Vierkant worden regelmatig in prachtige interieurs geplaatst. Plaats bijvoorbeeld een grote solitaire plant of enkele siertakken in een pot en er zullen prachtige sculpturen worden gecreëerd. Daarnaast kunnen de potten uit een zelfde serie doorlopen vanuit uw woning naar uw buitenplaats. Hierdoor neemt u de zelfde stijl van binnen mee naar buiten.

De collectie

De collectie van Atelier Vierkant is erg divers, doordat de potten in vrijwel iedere gewenste maat of vorm verkrijgbaar zijn. Iedere pot is een kunstwerk op zich, ze zijn namelijk stuk voor stuk handgemaakt in België en daarom uniek objecten. De tijdloze potten zijn in 8 verschillende aardetinten (Red, Black, Grey, White, Extra White, Nordic White, Blue en Cork) en veelal met 16 verschillende structuren verkrijgbaar.

Atelier Vierkant in Nederland

Ernst Baas Tuininrichting is uw verkooppunt in Nederland voor alle Atelier Vierkant-producten. Wilt u deze bijzondere lijn pottery met eigen ogen bekijken. Kom langs en ervaar de kwaliteit zelf! Wij zijn u graag van dienst!

Achtergrond

Atelier Vierkant heeft twee fabrieken in Brugge (België). Daar worden grote keramische potten gemaakt in uiteenlopende vormen, maten en kleuren. Vaak vormen ze de entree van luxe woningen, grote stedelijke hotels, tuinen van strandresorts en de toegangshallen en atriums van openbare ruimtes.

De potten onderscheiden zich door hun bijzondere vormen, aardse tactiliteit, organische structuren en opmerkelijke kleurtonen. Daarmee krijgen de potten een extra dimensie en worden het architecturele elementen en kunstsculpturen.

No items found.