COOXS

Bent u op zoek naar een buitenkeuken die het comfort van binnen naar buiten brengt? Dan bent u bij COOXS aan het juiste adres. Deze luxe buitenkeukens worden voor u op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen. Iedere buitenkeuken van COOXS is een staaltje vakmanschap op zich.

Bromic Heating-Eclipse-portable-elektrische-heater

COOXS buitenkeukens zijn solide en kunnen zonder problemen in de buitenlucht geplaatst worden. Er worden hoogwaardige materialen, zoals robuust aluminium met een luxe poedercoating en het beste keramiek gebruikt. Doordat de keuken niet gebouwd wordt uit standaard elementen, kunt u hem geheel naar u droomkeuken laten vormgeven. 

Gaat u voor een compacte buitenkeuken met enkel een BIG GREEN EGG? Welke ideaal is voor een compacte stadstuin of dakterras. Of zijn u wensen groter, dan kunt u aan uw buitenkeuken een koelkast, een spoelbak met warm en koud water toevoegen. Bent u geen vervend bbq’er, dan is een inductieplaat of een teppanyaki plaat van Belgische firma Indu+ misschien wel wat voor u. Wilt u gezellig met uw familie of vrienden koken of na tafelen aan een bar? Kies dan voor een buitenkeuken met bar, zo kunt u tijdens het koken genieten van gezelschap en ontspanning om u heen.

COOXS Carrier

De COOXS Carrier is een buitenkeuken die mobiliteit en luxe combineert voor de echte buitenliefhebbers. Bij het ontwerp is er rekening gehouden dat u, uw BIG GREEN EGG gemakkelijk kan verrijden naar uw lounge of dining terras. De carrier kan ook gecombineerd worden met uw buitenkeuken in bijvoorbeeld uw buitenverblijf voor een geheel. Gaat u braden? Dan rijdt u de carrier naar buiten. Kom langs in onze inspiratieruimte en maak kennis met de Cooxs buitenkeuken en ervaar de kwaliteit en mogelijkheden van de Cooxs voor uw buitenruimte.