Heatsail – Hoogwaardige terrasverwarming

Bent u op zoek naar exclusieve terrasverwarming? Heatsail is hét merk voor luxe terrasverwarmingen. Het Belgische merk combineert functionaliteit met een tijdloos design. Wij vertellen u graag alles over Heatsail.

Heatsail Glow set van 5
Heatsail Disc - Piet Boon

Heatsail Disc

De Belgische firma Heatsail en Studio Piet Boon slaan de handen in elkaar. Heatsail lanceert samen met Studio Piet Boon de nieuwe Disc by Piet Boon.

Wat is Heatsail?

Heatsail is een Belgische design onderneming die sinds 2012 de wereld van luxe verlichting, verwarming en cooling opnieuw heeft gedefinieerd. De meubelen van Heatsail staan voor luxe, elegantie en exclusiviteit en zijn blikvangers voor welke situatie dan ook. Of het nou voor uw bedrijf is, of privé, de meubelen van Heatsail zijn uitermate geschikt.

VER-infraroodtechnologie

Heatsail maakt gebruik van VER-infraroodtechnologie omdat dit het makkelijkst door de huid van mensen wordt opgenomen. Omdat het gezicht bijna nooit is bedekt, hebben de stralen directe toegang tot uw huid. Naast dit voordeel hebben weer en wind geen invloed op de infraroodstraling. Zo is de warmte in tegenstelling tot ‘echte’ warmte, vast en verwaaid het niet.

Groot warmtebereik

De hangende en staande terrasverwarmers van Heatsail leveren uitstekende prestaties. Alle modellen beschikken namelijk standaard over een infrarood verwarmingselement met een warmtebereik van circa 5 meter. Als u meer warmte wenst, kies dan voor de optionele HT25+ module. Deze module genereert 25% meer warmte tegen hetzelfde stroomverbruik. Een ideale warmtelamp voor buiten.

Verkrijgbaar in vele kleuren

De modellen zijn verkrijgbaar in vele RAL-kleuren.

Eyecatcher

Heatsail staat bekend om zijn minimalistische en tijdloze design. De producten van Heatsail zijn enorme eye-catchers, iets om trots op te zijn!

Voordelen infraroodstraling

De infraroodstraling zorgt voor een aangename warmte die niet verwaaid. Ook werkt infraroodstraling ontspannend en pijn verlichtend. Andere voordelen zijn:

  • Stimuleert bloedsomloop
  • Geeft warm licht
  • Verhoogt immuunfunctie
  • Werkt ontgiftend

Stroomverbruik

Bent u benieuwd naar het stroomverbruik? Heatsail maakt uitsluitend elektrische heaters, waarbij u per uur minder betaalt dan bij traditionele heaters op gas.

Ervaar de warmte

Kom proef zitten in onze inspiratieruimte en ervaar de infrarood warmte van de Heatsail Dome, Disc en Beem. Deze modellen hebben wij werkend in onze showruimte.

Neem contact met ons op voor een afspraak.