All weather loungesets

All weather loungesets bieden u een hoop gemak. U kunt deze immers altijd buiten laten staan. U hoeft zich dus niet meer te vertillen aan een zware loungeset. Ook de kussens hoeft u niet meer op te bergen, want ook deze zijn uitstekend bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het gemak dient de mens.

Royal Botania Alura loungeset all weather

Bij Ernst Baas Tuininrichting kunt u terecht voor een ruime collectie aan All weather loungesets, waarbij u altijd verzekerd bent van een uitstekende garantie. We zijn namelijk erkend dealer van veel bekende topmerken zoals Royal Botania en Solpuri. Dit heeft veel voordelen.

Collectie All weather loungesets

We hebben hieronder de populairste All weather loungesets voor u op een rijtje gezet. Wanneer u besluit om een loungeset te bestellen, moet u rekening houden met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Dit is afhankelijk van de uitvoering die u kiest.

Royal Botania - Mozaix - All Weather loungeset

Royal Botania – Mozaix

Ontwerper:Kris van Puyvelde

De Mozaix heeft al all weather loungeset een warme mahonie houten raster (mozaïek) die u naar eigen wens kunt ingerichten met bijvoorbeeld mozaïek lava bladen, lampen en bijzettafels.

Royal Botania - Alura lounge

Royal Botania – Alura lounge

Ontwerper:Kris van Puyvelde

De Alura heeft al all weather loungeset een modulair systeem, hierdoor kunt u kiezen voor verschillende opstellingen. Verder heeft deze loungeset een aluminium frame dat is voorzien van een prachtige poedercoating.

Solpuri - Plateau - All Weather Loungeset

Solpuri – Plateau

Ontwerper:Karsten Weigel

De Plateau serie van Solpuri is gemaakt van teakhout, hierdoor krijgt deze all weather loungeset een prachtige warme uitstraling.

Solpuri - Caro

Solpuri – Caro

Ontwerper:Hoffmann Kahleyss

De Caro is een echte eyecatcher en kenmerkt zich aan de afgeronde silhouetten, die wordt geaccentueerd door het antraciet gecoat frame van aluminium.

Voordelen All weather loungesets

All weather loungesets zijn erg populair. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Hieronder noemen we de belangrijkste voordelen van All weather loungesets:

Weerbestendig

All weather loungesets kunt u 365 dagen per jaar buiten laten staan. Omdat deze zijn gemaakt van de beste materialen zoals RVS, aluminium, teak, enzovoorts.

Waterafstotende kussens

De kussens zijn gemaakt van kwalitatieve stoffen zoals sunbrella, acrylic of polypropylene. Daarom zijn deze uitstekend bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

In alle soorten en maten

All weather loungesets zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten.

Kom kijken in onze showroom

Voordat u een loungeset bestelt, is het verstandig om die eerst uit te proberen. Omdat iedere loungeset een andere zitcomfort biedt. We willen u daarom adviseren om eerst langs te komen in onze showroom. Daar hebben we diverse All weather loungesets staan die u kunt uitproberen. Ook kunt u zich dan vrijblijvend laten adviseren door onze tuinspecialisten.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Dan kunt u die stellen aan onze tuinspecialisten via de onderstaande contactgegevens:

Email: tuininrichting@ernstbaas.nl
Telefoon: 0182–634742