Overige merken bij Ernst Baas Tuininrichting

In onze showroom en showtuin in Waddinxveen staan veel prachtige meubelen opgesteld. Maar, het kan gebeuren dat we een merk niet in onze showroom hebben, maar wel verkopen. Dit zijn die merken.

Luxxout Acropolis

LuxxOut paviljoen

De paviljoen serie van LuxxOut is geweldig. Prachtige designobjecten om optimaal tot rust te komen. Hoewel de paviljoens vaste maten hebben, is er binnen deze kaders veel personalisatie beschikbaar.

De paviljoens zijn leverbaar in 6×3 meter en 8×3,5 meter. Er zijn 3 series van de paviljoens beschikbaar. Hiernaast kunt u hiervan wat prachtige plaatjes vinden.

De prachtige paviljoens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren hout en uit te rusten met mooie verlichting. De drie paviljoens zijn allemaal in een andere stijl gebouwd zodat vrijwel elk type tuin hiermee uitgerust kan worden.

Aluminium pergola

Op zoek naar een stijlvolle aluminium pergola? Het merk Aluminium pergola van LuxxOut verzorgt dit voor u. De pergola’s zijn volledig naar eigen wens samen te stellen, waardoor u niet afhankelijk bent van standaard afmetingen, kleuren en constructies. Daarnaast is de pergola onderhoudsvrij en eenvoudig zelf te monteren.

De aluminium pergola’s zijn leverbaar met en zonder zonwering of windscherm en bieden ook de optie voor prachtige houten of aluminium lamellen.

Garantie? Ook dit is geregeld. U krijgt standaard 2 jaar garantie bij het aanschaffen van een aluminium pergola.

Fortis lamellensysteem

Uw buitenverblijf kan perfect aangekleed worden met een lamellensysteem. De lamellen creëren privacy, maar beschermen u ook tegen zon en wind. U kunt hierbij kiezen uit een vaste wand, maar ook een kantelbaar systeem.

Door de verschillende afmetingen waarop de lamellen geleverd kunnen worden, zijn de systemen geschikt voor veel overkappingen.

LuxxOut terrasschermen

Heel het jaar door is het fijn om in uw buitenruimte uit de wind te kunnen zitten. Maar, wanneer het niet waait is het prettig om het windscherm te verwijderen. De LuxxOut terras zijn oprolbaar, waardoor ze niet altijd in het zicht staan.

Binnen het aanbod zijn verschillende mogelijkheden. Zo is er een losstaande, die ook aan een muur te monteren is. Daarnaast zijn er ook 2 types die in een overkapping gemonteerd kunnen worden, waarbij er één en slinger heeft en de andere handmatig te bedienen is. Voor ieder wat wils!