Schaduwdoeken

Schaduwdoeken zijn in vele vormen en afmetingen verkrijgbaar. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om deze schaduwdoeken te bevestigen. Met de juiste keuze kunt u uw schaduwdoek makkelijk aanpassen aan de omstandigheden en de omgeving.

Oneindige mogelijkheden in maatwerk

Heeft u een speciale wens? Er zijn talloze mogelijkheden wanneer u gebruik maakt van onze maatwerk dienst. Een speciale maat, kleur of vorm is hiermee naar wens te realiseren.

Vormen

De luxe schaduwdoeken zijn in een driehoek, vierkant, rechthoek en vijfhoek verkrijgbaar. Deze vromen zijn in vele standaard afmetingen verkrijgbaar. Wij kijken graag met u mee voor de juiste afmeting, zit uw afmeting er niet bij? Dan kunnen wij voor u maatwerk leveren.

Optie 1: Driehoek schaduwdoek

Driehoek schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in gelijkzijdige en ongelijkzijdige driehoeken. Die in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. U kunt bijvoorbeeld meerdere driehoeks doeken achter elkaar hangen waarbij de positionering per schaduwdoek afzonderlijk kan worden gepositioneerd.

Optie 2: Vierkant

Optie 3: Rechthoek

Optie 4: Vijfhoek

Bevestiging

Luxe schaduwdoeken kunnen op verschillende manieren worden bevestigd aan de muur of in de grond. In onze inspiratieruimte hebben wij vele varianten die u kunt zien en testen.

Grondbevestiging

De schaduwdoeken kunnen bevestigd worden aan een staander die verankerd is in de grond. Het merk Umbrosa heeft een ingenieuze paal ontwikkeld waarbij u uw schaduwdoek gemakkelijk kan positioneren door het flexibele glijmechanisme. U kunt er voor kiezen om de staanders op 75° of 90° te laten plaatsen.

Muurbevestiging

Voor een geleider aan de muur kan er gekozen worden voor een muurprofiel. De schaduwdoek kan langs de muur gepositioneerd worden door het ingenieuze schuifsysteem. Daarnaast kan er gekozen worden voor de muurkit waarbij u het schaduwdoek kan verstellen in hoogte.

Schaduwdoek plaatsen

Het plaatsen van de luxe schaduwdoeken kunnen wij voor u verzorgen, door ons professionele team worden de staanders en het schaduwdoek bij u in de tuin geplaatst. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.