Luxe terrasverwarming, haarden en buitenkeukens

Bent u op zoek naar een luxe terrasverwarming, buitenhaard of buitenkeuken voor uw tuin? Dan bent u bij Ernst Baas Tuininrichting aan het juiste adres.

Luxe terrasverwarming

Staande of hangende terrasverwarmers

Wij leveren terrasverwarmingen, luxe haarden en buitenkeukens van hoogwaardige materialen met een stijlvolle uitstraling. Dankzij onze ervaring op het gebied van tuininrichting kunnen wij u adviseren over de buitenkeuken, terrasverwarmers en luxe haarden die het mooist in uw tuin staan.

Als u graag geniet van lange, frisse lente- en zomeravonden op uw terras, dan kan terrasverwarming natuurlijk niet ontbreken. Terrasverwarming zorgt ervoor dat u ’s avonds langer van uw tuin kunt genieten zonder een deken om te moeten slaan. Terrasverwarmers zijn dus ideaal voor gezellige avonden met vrienden, tuinfeestjes of om een romantische en warme sfeer te creëren in uw tuin.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor terrasverwarming zoals staande of hangende terrasverwarmers. Het voordeel van staande terrasverwarmers is dat u ze kunt verplaatsen. Ook geven ze rondom warmte zodat u er op diverse plekken plezier van hebt. Hangende terrasverwarmers zijn makkelijk te bevestigen aan muren en plafonds. Ze nemen geen extra ruimte in en zorgen voor heerlijk warme avonden in uw tuin. Er zijn vele mogelijkheden, zoals staand, hangend, gas of elektrisch. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden van terrasverwarming en welke soorten terrasverwarmers het beste passen bij uw terras of tuin.

Bekijk de terrasverwarmers van Heatsail.

Buitenkeukens

Bent u een liefhebber van gegrild vlees of de knapperige smaak die de barbecue aan vlees en groenten geeft? Dan is de luxe buitenkeuken een onmisbaar tuinmeubel voor in uw tuin. Koken in de open lucht geeft een heel andere dimensie aan uw diner en zorgt voor sfeer in uw tuin. Haal de luxe buitenkeuken die u wellicht kent van vakanties in het buitenland naar uw eigen tuin en ervaar het heerlijke vrije gevoel van koken in de buitenlucht. Leef u uit in uw eigen creatieve domein binnen de tuin en experimenteer met de smaken van het buitenleven.

Luxe buitenkeukens zorgen voor leven in uw tuin. U kunt bijvoorbeeld eens een origineel barbecuefeestje organiseren of vrienden uitnodigen om samen te koken in de openlucht. Ook zorgt een buitenkeuken ervoor dat u vaker buiten bent en nog meer plezier uit uw tuin haalt. De buitenkeukens zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en diverse materialen zodat er altijd een buitenkeuken is die bij uw tuin past. Wij adviseren u graag over de buitenkeukens die wij leveren en laten u de mogelijkheden van koken in de buitenlucht zien.

Luxe haarden

Een haard kan niet ontbreken als u wilt genieten van lange, frisse lente- en zomeravonden op uw terras. Een prachtige, luxe haard zorgt ervoor dat u langer buiten kunt zitten met een aangename temperatuur. Ideaal voor een gezellige avond met vrienden of familie.

Mogelijkheden

Buitenkeukens

De buitenkeukens die wij leveren zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen met een luxe uitstraling die bestand zijn tegen verhitting en verschillende weersomstandigheden.

  • Aluminium
  • Staal
  • RVS

Kom bij ons langs!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van terrasverwarmingen, haarden en buitenkeukens voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom langs in onze inspiratieruimte en bekijk onze uitgebreide collectie. Onze collectie bestaat uit luxe buitenkeukens, robuuste buitenhaarden en sfeervolle terrasverwarmers.

U kunt alle tuinmeubelen bekijken en ontdekken welke buitenkeuken, luxe haard of terrasverwarmer geschikt is voor uw tuin. Er zijn vele mogelijkheden om van uw tuin een sfeervolle omgeving te maken waar u graag komt. Wij denken graag met u mee over de diverse mogelijkheden om uw tuin of terras volledig naar wens in te richten of te verwarmen. Ons team staat voor uw klaar!

Afspraak maken

Vul a.u.b. het onderstaande formulier en een lid van ons team zal z.s.m contact met u opnemen.

Hartelijk dank! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.