eSafe

Onvindbare pakjes en natgeregende kranten… herkenbaar? Met een eSafe pakketbrievenbus maak je het jezelf een pak eenvoudiger!

Mensen bestellen steeds meer en vaker online, maar helaas kunnen onze brievenbussen dit niet aan. We kopen online voor ons gemak, maar moeten dan toch veelal bij de buren of bij het pakkenservicepunt onze aankoop afhalen. De Belgische firma eSafe heeft er zijn missie van gemaakt om brieven en pakjes 24/7 thuis geleverd en opgehaald te krijgen. Waarin het design in hoog vaandel staat. Want elke oprit of entree is nu eenmaal het visitekaartje van uw woning.

Voor wie een eSafe?

De eSafe is mogelijk voor elk gebouw. Denk bijvoorbeeld aan uw woning, een appartement of bedrijf. Deze pakketbrievenbussen kunnen vrijstaand, ingebouwd of opgebouwd worden. Daarnaast kunnen deze brievenbussen gecombineerd worden met een eigen intercom, (deur)bel en extra pakketvakken. Zo kunt u met uw gehele appartementen complex uw pakketbrievenbus delen.

Pakjes en/of brieven

De eSafe pakketbrievenbussen zijn leverbaar als vrijstaande modellen die u gemakkelijk langs uw oprit of naast uw voordeur plaatst. Daarnaast kunt u ook kiezen voor in- en opbouw. Deze plaatst u bijvoorbeeld aan uw gevel of poort. Door de verschillende types kunt u er voor kiezen om brieven en pakketten gecombineerd te doen of alleen te kiezen voor pakketten.

Beveiliging

De eSafe pakketbrievenbussen zijn op meerder manieren te beveiligen. U kunt kiezen uit een (digitaal) cijferslot, drukknop, elektrisch slot of valklep.

Cijferslot

Bij een online aankoop geef je de code mee met je adresgegevens. De koerier leest de code af van het pakje en kan het veilig opbergen in de eSafe. Het cijferslot laat toe pakjes te ontvangen en te laten ophalen.

Drukknop

U ontgrendelt het deurtje. De koerier plaatst het pakje in de bus en drukt zoals aangegeven op de knop. Op die manier zit uw pakje veilig weg.

Elektrisch slot

Wanneer er op de intercom van je eSafe aangebeld wordt, ontvang je een oproep op uw smartphone. U zie wie er aanbelt en u kunt het slot van op afstand openen om een pakje te laten leveren of ophalen.

Valklep

Pakjes en brieven worden bovenaan in de bus gedeponeerd. Wanneer het deksel gesloten wordt vallen ze zacht naar de bodem. U kan het pakje enkel met een sleutel uithalen. Elk pakje is veilig, ook als je er meerdere na elkaar ontvangt.

Waarom de eSafe?

Combineer je pakket- en brievenbus

Heb je nog geen brievenbus of is die aan vervanging toe? Sla 2 vliegen in 1 klap met een eSafe, die zowel voor pakketjes als brieven geschikt is.

Laat je pakketje ophalen

Niet tevreden over uw online aankoop? Laat het pakje achter in je eSafe en geef de code door aan de koeriersdienst.

Wissel u sleutels uit met uw huurder, Airbnb, tuinman, interieurverzorgster… of laat uw klanten iets ophalen buiten je openingstijden.

Kies de kleur die bij je woning past

Match je eSafe met je woning door hetzelfde kleur te kiezen als dat van je ramen, deur, poort…

Alle RAL kleuren zijn beschikbaar boor uw pakketbrievenbus.

Ontvang zorgeloos pakketjes

Met een eSafe kies je voor de meest veilige, efficiënte en dus zorgeloze manier van pakjes ontvangen. De bussen hebben een rustgevend design, zijn gemaakt uit aluminium en afgewerkt in kwalitatieve, roestvrije structuurlak waarop je 10 jaar garantie geniet.