Gloster tuinmeubelen - Dune

De Gloster tuinmeubelen staan bekend om het eigentijdse design en het gebruik van hoogwaardige materialen. Een hiervan is de nieuwe Dune lounge serie. Een frame combinatie van hoogwaardig Buffed Teakhout met aluminium waarop prachtige kussens worden toegepast.

Heerlijk loungen op de Dune serie

Quality time met vrienden op het terras, geniet van een cocktail en zak weg in het heerlijke comfort van de fijne stoffen van Gloster, dat is de Dune serie.  De boheemse invloeden komen terug in het frame met de organische vorm. Dit ziet u terug in het gepoedercoat aluminium frame met een Buffed Teakhouten basis. Deze samenstelling is de basis van een prachtige loungeset.

Ontwerp door een top designer

De Dune serie van Gloster tuinmeubelen is opgebouwd uit drie verschillende zitelementen en een hocker. Zo kunt u gaan voor de Lounge Chair met bij passende Ottoman (hocker), 2-Seater Sofa en 3-seater Sofa. De set maakt u compleet met een bijpassende Coffee Table en Side Table die er voor zorgt dat u cocktails binnen handbereik heeft.

Het ontwerp van de Dune komt van de Duitse Designer Sebastian Herkner. Ontwerper Sebastian is een bekende ontwerper en heeft voor vele (bekende) merken producten ontwikkeld. Hij is daardoor onderscheiden tot ontwerper van het jaar (2019).

Dune lounge in style

Deze nieuwe serie is door de designer Sebastian Herkner geheel afgestemd in de kleuren van Gloster. Daardoor is de Dune serie leverbaar in drie verschillende kleuren combinaties; Meteor, White en Brick.

  • Meteor

Kleuren combinatie 1 heeft een teakhouten basis frame met een antraciete (Meteor) rugleuning. Op dit frame zijn diverse grijs en antraciet tinten toegepast in de kussen kleuren.

Dune Meteor kleuren
Meteor kleuren combinatie
  • White

Kleuren combinatie 2 heeft een wit aluminium frame dat gecombineerd is met het teakhouten frame. De kussens bij combinatie 2 zitten in de zandtinten, dat van crème tot in wit uitlopen.

Dune White kleuren
White kleuren combinatie
  • Brick

Kleuren combinatie 3 heeft een baksteen kleurig (Brick) aluminium frame dat met Teakhout is gecombineerd. Bij deze combinatie zijn diverse rood tinten toegepast, die er voorzorgen dat de stoel een warm karakter geven.

Dune Brick kleuren
Brick kleuren combinatie

3D Touch stoffen

Gloster tuinmeubelen maakt gebruik van duurzame materialen die goed bestand zijn tegen de verschillende weersomstandigheden. Bij de Dune serie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ‘Soft Touch fabrics’ (Grade D). Deze exclusieve 3D-stoffen komen uit de Knits serie van Sunbrella, deze stoffen worden uitsluitend gebruikt om luxueuze stoelen te creëren. De gebruiker moet zich tenslotte comfortabel in de buitenruimte voelen. Door de gebreide en gewatteerde touch dat verwerkt is in de stof zorgt er voor dat deze stoffen een extra comfortabele gevoel geven. Het buiten zitten wordt hierdoor een waren beleving.

Complete tuinbeleving

Maak uw tuinset compleet met de bijpassende Coffee Table of Side Table die beide uit de Dune serie komen. Deze bijzettafels kunnen naar wens worden samengesteld. Het gepoedercoat aluminium frame is verkrijgbaar in het Meteor, White of Brick. Op deze frames wordt 1 van de 2 ceramische table tops toegepast Bianco of Nero. Daarnaast heeft Gloster tuinmeubelen vele andere accessoires, zoals de luxe buitentapijten, kleden in 3D stoffen en diverse verlichtingsarmaturen.

Gloster Dune design board Sebastian Herkner