Heatsail – Hoogwaardige terrasverwarming - Dome Pendelend

Mist er iets aan uw zwoele zomernacht? Voeg sfeer en warmte toe aan uw buitenruimte, serre, afdak, overkapping, aanbouw of zomerhuis met de unieke en luxe tijdloos vormgegeven pendelend variant van de Heatsail Dome. Niet zomaar een warmte element of lichtbron maar een beleving. Een waar stuk Belgisch Design.

De Dome zorgt met 1 druk op de knop voor sfeervol licht en het optioneel verwarmen is een aangename aanvulling aan uw avond dankzij de onzichtbare infraroodstralen welke de zonnestralen simuleren.

Het aansturen van de Dome werkt via de centrale bediening of op afstand via de RF remote.

Standaard wordt de Dome geleverd in trendy wit of tijdloos zwart, optioneel is deze verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en naast de staande vorm ook als hangende pendelend armatuur. De binnenzijde is verkrijgbaar in zilver of goud.

Wenst u een meer intense warmte ervaring? Kies dan voor de optie HT25, deze geeft ruim 25 procent meer warmte rendement uit het zelfde voltage.

Nieuwsgierig naar de Heatsail Dome?

Kom langs en proef de sfeer van dit bijzondere element. Wij staan voor u klaar.

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close