Heatsail – Hoogwaardige terrasverwarming - Heatsail Dome

De Heatsail Dome is een designlamp met infrarood verwarmingselementen. Deze krachtige verwarmingselementen zorgen voor een optimale warmte die niet verwaaid, hierdoor kunt u eindeloos genieten van uw tuin of terras. 

Heatsail is een Belgisch merk met een tijdloze vormgeving. De designlamp is bestand tegen alle weersomstandigheden, omdat deze is gemaakt van aluminium. Verder verbruikt de Heatsail Dome veel minder energie dan traditionele heaters.

Verkrijgbaar in verschilende modellen

Alle DOME modellen worden standaard geleverd in trendy wit of tijdloos zwart. Optioneel is deze verkrijgbaar in circa 75 andere RAL kleuren en naast de staande vorm ook als pendelend armatuur. De binnenzijde is verkrijgbaar in zilver of goud.

DOME Pendelend

De DOME Pendelend kunt u eenvoudig aan het plafond monteren. Ook kunt u dit model aan de muur monteren met een muurbeugel.

Heatsail Dome Staand

DOME Staanlamp

De DOME staanlamp is verkrijgbaar in twee hoogtes: 180 en 195 cm.

Vraag een gratis offerte aan

Extra opties

De Heatsail Dome is ook verkrijgbaar met extra opties, zoals Bluetooth muziek, onderstel met 4-wielen, HT25+ module en beschermhoes.

Heatsail Dome bluetooth

Bluetooth muziek

Optioneel is de Dome Staanlamp verkrijgbaar met een bluetooth muziek module zo geeft u de aangename sfeer een extra dimensie.

Heatsail Dome wielen

Extra wielen

Bent van plan de Dome Staandlamp te verplaatsen? Overweeg dan de uitgebreide 4-wiel variant, deze is moeiteloos te sturen.

Heatsail Dome ht25

HT25+

Wenst u een meer intense warmte ervaring? Kies dan voor de optie HT25, deze geeft ruim 25 procent meer warmte rendement uit het zelfde voltage.

Heatsail Dome besturing

Afstandsbediening

U bestuurt de Dome via de centrale bediening of op afstand via de RF remote.

Heatsail Dome montagehulp

Montagehulp

Om de DOME alleen te kunnen monteren gebruik je onze TRIPOD. Zo kun je de DOME in 30 minuten opstellen.

Heatsail Dome hoes

Beschermhoes

Bescherm de DOME met een optionele hoes.

Ontdek Heatsail

Met deze video maakt u snel kennis met de Heatsail DOME.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close