Design Loungesets

Als u op zoek bent naar een fraai vormgegeven loungeset met ultiem comfort waar u urenlang op kunt zitten, bekijk dan onze unieke collectie. Deze sets zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat luxe is afgewerkt en een stijlvol design heeft. De kussens bieden extra comfort en zorgen ervoor dat u ontspannen kunt genieten na een drukke dag.

Wij begeleiden u graag bij het selecteren van een passende loungeset welke aan uw wensen voldoet en uw verwachtingen overstijgt. Ons handgeselecteerde aanbod is uniek in de regio en zal u positief verrassen.

Design loungesets

Al onze loungesets zijn van topmerken zoals Royal Botania, Design2Chill, Solpuri, LOFDesign, Bolster, Fast, 4-Elementz, Traditional Teak en MOOD. Deze merken zijn tevens naar keuze te combineren met onze andere tuinmeubelen, alles is mogelijk.

Ervaar het verschil in één van onze inspiratieruimtes of voorbeeldtuinen en maak uw tuin compleet!

Loungesets per merk

Royal Botania

Klik hier voor het totaalaanbod van Royal Botania

Solpuri

Klik hier voor het totaalaanbod van Solpuri

Design2Chill

Klik hier voor het totaalaanbod van Design2Chill

LOFDesign

Klik hier voor het totaalaanbod van LOFDesign

Bolster

Klik hier voor het totaalaanbod van Bolster Tuinmeubelen

Fast

Klik hier voor het totaalaanbod van Fast Tuinmeubelen

4-Elementz

Klik hier voor het totaalaanbod van 4-Elementz

MOOD

Klik hier voor het totaalaanbod van MOOD

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close