Loungebedden

Als er iets is dat een luxe gevoel geeft wanneer u in uw tuin bent, is het een loungebed. Een loungebed biedt optimaal comfort en ontspanning. Ook ziet het loungebed er prachtig uit en voelt het alsof u even op vakantie bent wanneer u erin ligt. Daardoor zal het loungebed al snel tot uw favoriete tuinmeubelen in uw tuin behoren.

Wij begeleiden u graag bij het selecteren van een passende set loungebedden die aan uw wensen voldoen en uw verwachtingen overstijgen. Ons handgeselecteerde aanbod is uniek in de regio en zal u positief verrassen.

Design loungebedden en sets

Al onze loungebedden zijn onderdeel van luxe design lounge sets van topmerken zoals Royal Botania, TUUCIBolster, Fast, Ethimo en Traditional Teak. Deze merken zijn tevens naar keuze te combineren met onze andere tuinmeubelen, alles is mogelijk.

Ervaar het verschil in één van onze inspiratieruimtes of voorbeeldtuinen en maak uw tuin compleet!

Loungebed per merk

Royal Botania

Klik hier voor het totaalaanbod van Royal Botania

TUUCI

Klik hier voor het totaalaanbod van TUUCI

MOOD

Klik hier voor het totaalaanbod van MOOD

 Bolster

Klik hier voor het totaalaanbod van Bolster Tuinmeubelen

 Ethimo

Klik hier voor het totaalaanbod van Ethimo

Traditional Teak

Klik hier voor het totaalaanbod van Traditional Teak

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close