Loungestoelen

Het bijzondere aan loungestoelen is dat ze op het eerste gezicht zo in uw woonkamer kunnen staan. Het zijn luxe stoelen die heerlijk zitten en er prachtig uitzien. Tegelijkertijd zijn ze gemaakt van materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Daarom zijn loungestoelen bijzondere tuinmeubelen die ideaal zijn voor in uw tuin.

Wij begeleiden u graag bij het selecteren van een passende set loungestoelen welke aan uw wensen voldoen en uw verwachtingen overstijgen. Ons handgeselecteerde aanbod is uniek in de regio en zal u positief verrassen.

Design loungestoelen en sets

Al onze loungestoelen zijn onderdeel van luxe design lounge sets van topmerken zoals Royal Botania, Solpuri, LOFDesign, Bolster en MOOD. Deze merken zijn tevens naar keuze te combineren met onze andere tuinmeubelen, alles is mogelijk.

Ervaar het verschil in één van onze inspiratieruimtes of voorbeeldtuinen en maak uw tuin compleet!

Loungestoel per merk

Royal Botania

Klik hier voor het totaalaanbod van Royal Botania

Solpuri

Klik hier voor het totaalaanbod van Solpuri

LOFDesign

Klik hier voor het totaalaanbod van LOFDesign

Bolster

Klik hier voor het totaalaanbod van Bolster Tuinmeubelen

MOOD

Klik hier voor het totaalaanbod van MOOD

Ethimo

Klik hier voor het totaalaanbod van Ethimo

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close