Loungestoelen

Het bijzondere aan loungestoelen is dat ze op het eerste gezicht zo in uw woonkamer kunnen staan. Het zijn luxe stoelen die heerlijk zitten en er prachtig uitzien. Tegelijkertijd zijn ze gemaakt van materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Daarom zijn loungestoelen bijzondere tuinmeubelen die ideaal zijn voor in uw tuin.

Wij begeleiden u graag bij het selecteren van een passende set loungestoelen welke aan uw wensen voldoen en uw verwachtingen overstijgen. Ons handgeselecteerde aanbod is uniek in de regio en zal u positief verrassen.

Design loungestoelen en sets

Al onze loungestoelen zijn onderdeel van luxe design lounge sets van topmerken zoals Royal Botania, Solpuri, LOFDesign, Bolster en MOOD. Deze merken zijn tevens naar keuze te combineren met onze andere tuinmeubelen, alles is mogelijk.

Ervaar het verschil in één van onze inspiratieruimtes of voorbeeldtuinen en maak uw tuin compleet!

Loungestoel per merk

Royal Botania

Klik hier voor het totaalaanbod van Royal Botania

Solpuri

Klik hier voor het totaalaanbod van Solpuri

LOFDesign

Klik hier voor het totaalaanbod van LOFDesign

Bolster

Klik hier voor het totaalaanbod van Bolster Tuinmeubelen

MOOD

Klik hier voor het totaalaanbod van MOOD

Ethimo

Klik hier voor het totaalaanbod van Ethimo

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close