Loungetafels

Als u gezellig met vrienden of familie in de tuin zit, kan een mooie loungetafel niet ontbreken. Deze stijlvolle salontafels staan prachtig bij loungebanken of loungestoelen en zijn groot genoeg om wijnglazen, boeken of hapjes op te plaatsen.

Wij begeleiden u graag bij het selecteren van een passende Loungetafel welke aan uw wensen voldoet en uw verwachtingen overstijgt. Ons handgeselecteerde aanbod is uniek in de regio en zal u positief verrassen.

Design Loungetafels en sets

Al onze Loungetafels zijn onderdeel van luxe design lounge sets van topmerken zoals Royal Botania, Design2Chill, Solpuri, LOFDesign, Bolster, Fast, 4-Elementz, Traditional Teak en MOOD. Deze merken zijn tevens naar keuze te combineren met onze andere tuinmeubelen, alles is mogelijk.

Ervaar het verschil in één van onze inspiratieruimtes of voorbeeldtuinen en maak uw tuin compleet!

Loungetafel per merk

Royal Botania

Klik hier voor het totaalaanbod van Royal Botania

Solpuri

Klik hier voor het totaalaanbod van Solpuri

Bolster

Klik hier voor het totaalaanbod van Bolster Tuinmeubelen

4-Elementz

Klik hier voor het totaalaanbod van 4-Elementz

MOOD

Klik hier voor het totaalaanbod van MOOD

Fast

Klik hier voor het totaalaanbod van Fast

Ethimo

Klik hier voor het totaalaanbod van Ethimo

Traditional Teak

Klik hier voor het totaalaanbod van Traditional Teak

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close