Tuinbedden

Door de gevarieerde natuur en de rust die in uw tuin heerst, is uw tuin de perfecte plek voor ontspanning. Als u die rust graag opzoekt, is een tuinbed een onmisbaar meubelstuk in uw tuin. Het is heel geschikt voor middagdutjes of loungen op een vrije dag. Bekijk onze collectie tuinbedden om te zien wat het kan toevoegen aan uw tuin.

Wij begeleiden u graag bij het selecteren van een passende set tuinbedden welke aan uw wensen voldoen en uw verwachtingen overstijgen. Ons handgeselecteerde aanbod is uniek in de regio en zal u positief verrassen.

Design tuinbedden en sets

Al onze tuinbedden zijn onderdeel van luxe design tuinsets van topmerken zoals Royal Botania, Design2Chill, Solpuri, LOFDesign, Bolster, Fast, 4-Elementz, Traditional Teak en MOOD. Deze merken zijn tevens naar keuze te combineren met onze andere tuinmeubelen, alles is mogelijk.

Ervaar het verschil in één van onze inspiratieruimtes of voorbeeldtuinen en maak uw tuin compleet!

Tuinbedden per merk

Royal Botania

Klik hier voor het totaalaanbod van Royal Botania

TUUCI

Klik hier voor het totaalaanbod van TUUCI

Ethimo

Klik hier voor het totaalaanbod van Ethimo

Umbrosa

Klik hier voor het totaalaanbod van Umbrosa

Solpuri

Klik hier voor het totaalaanbod van Solpuri

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close