Tuinsets

Wij leveren diverse soorten tuinsets in verschillende groottes en vormen. Hierdoor zit er altijd een set tussen dat perfect bij uw tuin past. Wij hebben oplossingen van klein tot groot, alles sets zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat luxe is afgewerkt en een stijlvol design heeft. De kussens bieden extra comfort en zorgen ervoor dat u ontspannen kunt genieten na een drukke dag.

Wij begeleiden u graag bij het selecteren van een passende tuinset welke aan uw wensen voldoet en uw verwachtingen overstijgt. Ons handgeselecteerde aanbod is uniek in de regio en zal u positief verassen.

Design tuinsets

Al onze tuinsets zijn van topmerken zoals Royal Botania, Design2Chill, Solpuri, LOFDesign, Bolster, Fast, 4-Elementz, Traditional Teak en MOOD. Deze merken zijn tevens naar keuze te combineren met onze andere tuinmeubelen, alles is mogelijk.

Ervaar het verschil in één van onze inspiratieruimtes of voorbeeldtuinen en maak uw tuin compleet!

Tuinsets per merk

Royal Botania

Klik hier voor het totaalaanbod van Royal Botania

Solpuri

Klik hier voor het totaalaanbod van Solpuri

Fast

Klik hier voor het totaalaanbod van Fast Tuinmeubelen

Traditional Teak

Klik hier voor het totaalaanbod van Traditional Teak

 

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close