Tuinsets

Wij leveren diverse soorten tuinsets in verschillende groottes en vormen. Hierdoor zit er altijd een set tussen dat perfect bij uw tuin past. Wij hebben oplossingen van klein tot groot, alles sets zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat luxe is afgewerkt en een stijlvol design heeft. De kussens bieden extra comfort en zorgen ervoor dat u ontspannen kunt genieten na een drukke dag.

Wij begeleiden u graag bij het selecteren van een passende tuinset welke aan uw wensen voldoet en uw verwachtingen overstijgt. Ons handgeselecteerde aanbod is uniek in de regio en zal u positief verassen.

Design tuinsets

Al onze tuinsets zijn van topmerken zoals Royal Botania, Design2Chill, Solpuri, LOFDesign, Bolster, Fast, 4-Elementz, Traditional Teak en MOOD. Deze merken zijn tevens naar keuze te combineren met onze andere tuinmeubelen, alles is mogelijk.

Ervaar het verschil in één van onze inspiratieruimtes of voorbeeldtuinen en maak uw tuin compleet!

Tuinsets per merk

Royal Botania

Klik hier voor het totaalaanbod van Royal Botania

Solpuri

Klik hier voor het totaalaanbod van Solpuri

Fast

Klik hier voor het totaalaanbod van Fast Tuinmeubelen

Traditional Teak

Klik hier voor het totaalaanbod van Traditional Teak

 

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close