Tuinstoelen

Het vinden van de juiste tuinstoelen is heel belangrijk, omdat de stoelen genoeg ondersteuning moeten bieden voor bijvoorbeeld uw rug. Door te letten op een ergonomisch ontwerp dat vriendelijk is voor het lichaam en er tegelijkertijd prachtig uitziet, kunt u hele avonden doorbrengen op uw tuinstoelen. Onze collectie bestaat uit tuinstoelen die een lust zijn voor het oog en zo ontworpen zijn dat u er heerlijk op kunt zitten.

Wij begeleiden u graag bij het selecteren van een passende set tuinstoelen welke aan uw wensen voldoen en uw verwachtingen overstijgen. Ons handgeselecteerde aanbod is uniek in de regio en zal u positief verrassen.

Design tuinstoelen en sets

Al onze tuinstoelen zijn onderdeel van luxe design tuinsets van topmerken zoals Royal Botania, Design2Chill, Solpuri, LOFDesign, Bolster, Fast, 4-Elementz, Traditional Teak en MOOD. Deze merken zijn tevens naar keuze te combineren met onze andere tuinmeubelen, alles is mogelijk.

Ervaar het verschil in één van onze inspiratieruimtes of voorbeeldtuinen en maak uw tuin compleet!

Tuinstoel per merk

Royal Botania

Klik hier voor het totaalaanbod van Royal Botania

Solpuri

Klik hier voor het totaalaanbod van Solpuri

Fast

Klik hier voor het totaalaanbod van Fast Tuinmeubelen

Traditional Teak

Klik hier voor het totaalaanbod van Traditional Teak

Ethimo

Klik hier voor het totaalaanbod van Ethimo

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close