LuxxOut

LuxxOut maakt hoogwaardige en stijlvolle windschermen en zonweringen. Het Nederlandse merk zorgt ervoor dat u zoveel en zolang mogelijk kunt genieten van uw tuin, terras of balkon.

LuxxOut zonwering

De zonweringen van LuxxOut zijn niet zomaar zonweringen. De doeken worden niet los opgehangen, maar zijn onderdeel van een terrasoverkapping. Wanneer u meer of minder zon wenst, kunt u het doek naar wens instellen.

De zonweringen zijn leverbaar in 2 types, namelijk de LuxxOut Solem en LuxxOut Umbra.

LuxxOut paviljoen

De paviljoen serie van LuxxOut is geweldig. Prachtige designobjecten om optimaal tot rust te komen. Hoewel de paviljoens vaste maten hebben, is er binnen deze kaders veel personalisatie beschikbaar.

De paviljoens zijn leverbaar in 6×3 meter en 8×3,5 meter. Er zijn 3 series van de paviljoens beschikbaar. Hiernaast kunt u hiervan wat prachtige plaatjes vinden.

De prachtige paviljoens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren hout en uit te rusten met mooie verlichting. De drie paviljoens zijn allemaal in een andere stijl gebouwd zodat vrijwel elk type tuin hiermee uitgerust kan worden.

Aluminium pergola

Op zoek naar een stijlvolle aluminium pergola? Het merk Aluminium pergola van LuxxOut verzorgt dit voor u. De pergola’s zijn volledig naar eigen wens samen te stellen, waardoor u niet afhankelijk bent van standaard afmetingen, kleuren en constructies. Daarnaast is de pergola onderhoudsvrij en eenvoudig zelf te monteren.

De aluminium pergola’s zijn leverbaar met en zonder zonwering of windscherm en bieden ook de optie voor prachtige houten of aluminium lamellen.

Garantie? Ook dit is geregeld. U krijgt standaard 2 jaar garantie bij het aanschaffen van een aluminium pergola.

Fortis lamellensysteem

Uw buitenverblijf kan perfect aangekleed worden met een lamellensysteem. De lamellen creëren privacy, maar beschermen u ook tegen zon en wind. U kunt hierbij kiezen uit een vaste wand, maar ook een kantelbaar systeem.

Door de verschillende afmetingen waarop de lamellen geleverd kunnen worden, zijn de systemen geschikt voor veel overkappingen.

LuxxOut terrasschermen

Heel het jaar door is het fijn om in uw buitenruimte uit de wind te kunnen zitten. Maar, wanneer het niet waait is het prettig om het windscherm te verwijderen. De LuxxOut terras zijn oprolbaar, waardoor ze niet altijd in het zicht staan.

Binnen het aanbod zijn verschillende mogelijkheden. Zo is er een losstaande, die ook aan een muur te monteren is. Daarnaast zijn er ook 2 types die in een overkapping gemonteerd kunnen worden, waarbij er één en slinger heeft en de andere handmatig te bedienen is. Voor ieder wat wils!

Wat zijn de voordelen van LuxxOut terrasschermen?

  • Met de hand of met slinger te bedienen
  • In te bouwen in uw overkapping
  • Luxe uitstraling

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Fortis lamellensysteem - LuxxOut

Fortis lamellensysteem

/Posted by: Ernst Baas
Creëer sfeer met de houten of aluminium lamellen van LuxxOut. Door het toepassen van het...

Solem Pergola zonwering

/Posted by: Ernst Baas
De Solem zonwering van Luxxout is een ideale zonwering voor in een Pergola. Deze...