Nieuwe Solpuri Loungebanken Binnen! Series: Plateau & Club

Plateau van Solpuri met Atelier Vierkant U serie
Gepubliceerd op:
6/5/2024

Loungen op een prachtig zwevend Plateau

Komt dat zien, komt dat zien! De gloednieuwe Plateau serie loungebanken van Solpuri is bij ons binnen en te zien in de inspiratieruimte. Deze nieuwe serie is niet alleen oogstrelend door zijn teakhouten “Plateau” (welke de illusie wekt te zweven) en hoogwaardige stoffen maar ook nog eens super flexibel door de modulaire opbouw. Zo is er altijd een samenstelling die werkt voor iedereen.

Het ontwerp van de Plateau is gedaan door Karsten Wiegel, een ware designveteraan bij Solpuri die met deze serie een echt statement wilde maken. Een compromisloos ontwerp welke past in elke situatie.

De serie bestaat uit 9 modules, deze stellen u in staat een echte custom loungeset samen te stellen welke u zonder problemen kunt integreren in uw buitenruimte.

Ook de beschikbare stoffen bieden vele mogelijkheden, naast de gewone variant is er ook een watervaste uitvoering. Dit geeft een extra dimensie aan het gemak in onderhoud aan uw loungeset!

Ernst Baas heeft hem als eerste!

Niet om op te scheppen, of stiekem toch ook wel. Wij hebben hem als eerste in Nederland. Dus wilt u deze loungeset van dichtbij bekijken, ervaren en eens bespreken wat er zoal mogelijk is met deze gloednieuwe alleskunner voor 2017? Kom dan langs, onze medewerkers staan voor klaar.

De Club serie van Solpuri, nieuw element

Ook de Club mag absoluut niet vergeten worden, deze ware eye-catcher is vernieuwd en vanaf heden ook te zien in onze inspiratieruimte! Naast de bestaande elementen uit deze serie is er een nieuwe Dining-stoel (eetkamerstoel) aan het assortiment toegevoegd. Waarmee de stijl doorgevoerd kan worden in uw gehele tuin.

Stel uw ideale loungeset samen, de Solpuri Club serie bestaat uit:

  • Loungebank (modulair)
  • Loungestoel
  • Dining-stoel (nieuw voor 2017!)
  • Hocker
  • en Koffietafel

Kom langs en “Join the Club”!

Nieuwsgierig naar de Club serie van Solpuri? Ook deze staat op u te wachten in onze inspiratieruimte. Ervaar deze set zelf en vraag naar de mogelijkheden.