Verlichtingswand Royal Botania

Na een groot succes in de tuinmeubelbranche heeft Royal Botania nu ook exclusieve buitenverlichting in hun collectie geïntroduceerd. Deze exclusieve buitenverlichting sluit perfect aan bij het bestaande assortiment design buitenmeubelen.

Royal Botania Verlichtingswand
Gepubliceerd op:
6/5/2024

Duurzaam Royal Botania buitenverlichting

De buitenverlichting is gemaakt van natuurlijke materialen als: Teakhout, Porselein, Graniet, Messing, Zink, Aluminium of roestvrijstaal. Er wordt geen gebruik gemaakt van coating, waardoor de buitenverlichting in de natuurlijke omgeving van de tuin opgaan. Ook is de Royal Botania buitenverlichting ontworpen om spaarlampen (E27 fitting) te gebruiken of worden standaard uitgevoerd met een energie zuinige LED-bron.

In onze inspiratieruimte in Waddinxveen hebben wij naast diverse tuinmeubelen sinds kort een showwand met een 25 verschillende tuinlampen van Royal Botania. Ernst Baas Tuininrichting is de enige Royal Botania dealer met deze exclusieve verlichtingswand.
Aan deze verlichtingswand vindt u tuinverlichting voor aan de muur tot aan bolderlampen voor in uw border. Wij nodigen u graag uit om eens naar deze prachtige verlichtingsarmaturen te komen kijken en de sfeer van exclusieve Royal Botania verlichting te proeven.

Verder hebben wij in onze inspiratieruimte nog een aantal staande lampen zoals de 60T en Club lamp, deze kunnen mooi bij of naast de eettafel en/of loungehoek geplaatst worden. Dit zijn de hoogwaardige schemerlamp voor buiten. Als sfeervolle tafellamp hebben wij de Dome Small in onze showroom staan. Deze lamp met teakhouten handvat creëert sfeervol licht bij uw loungehoek of op uw diningtafel.

Royal Botania advies

Uiteraard zijn er meer mogelijkheden binnen de tuinverlichting van Royal Botania, wij staan voor u klaar om u uitgebreid advies te geven welke tuinverlichting het beste bij u past en waarmee uw tuin of terras het mooiste verlicht kan worden.