Overige merken bij Ernst Baas Tuininrichting

In onze showroom en showtuin in Waddinxveen staan veel prachtige meubelen opgesteld. Maar, het kan gebeuren dat we een merk niet in onze showroom hebben, maar wel verkopen. Dit zijn die merken.

Ethimo tuinmeubelen

Oog op design, details en duurzaamheid. Daar is de collectie van Ethimo op ontworpen. Er wordt gebruik gemaakt van combinaties van metaal, aluminium, teakhout en vlechtwerk, die geweldig op elkaar afgestemd zijn. Dit maakt de speelse en duurzame collectie van Ethimo een aanwinst voor iedere tuin en terras.

Het aanbod bestaat uit Luxe Lounge sets (stoelen, banken, tafels en bedden), parasols, vloerkleden en verlichting. De series bestaan uit: SwingCostesOceanStudiosFlat, Flower, Carré, Ginger en Rug Collection.

Lees hier meer over het merk Ethimo

Fast Tuinmeubelen

Het Italiaanse merk FAST maakt aluminium designmeubelen. In de collectie van FAST kunt u comfortabele stoelen en trendy tafels vinden die voornamelijk van aluminium zijn gemaakt. Het fijne en bijzondere aan deze collectie is dat ze meubelen zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

De blikvangers van de FAST-collectie zijn de Forest stoel, armstoel en barkruk. De natuur is de inspiratie voor deze meubelen met natuurlijke vormen. Hierdoor vloeien ze prachtig samen met uw terras en tuin.

Lees hier meer over het merk Fast Tuinmeubelen

Mr Blue Sky

Vanaf heden is drijvend loungen een feit. Dit heeft het nieuwe merk Mr Blue Sky uit België mogelijk gemaakt. Oogstrelende en luxe lounge oplossingen voor op het water.

Niet alleen de vulling is duurzaam maar ook de hoes welke het bed behuisd. Deze is verkrijgbaar in vele kleuren Sunbrella stof. Deze stof is zeer sterk, weer- en kleurvast, ook is het schoonmaken van de hoes zeer gemakkelijk doordat deze met een rits afneembaar en wasbaar is.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting