Lars

De Piet Boon Lars serie staat bekend om het monumentale baken van rust in elke buitenruimte. Bent u opzoek naar intimiteit en comfort, dan sluit deze serie goed bij u aan. Geniet van gezelligheid van vrienden en familie terwijl u wegzakt in de zachte kussens. Kenmerkend zijn de heldere stoere en robuuste lijnen van de armleuningen. Dat de fauteuils, banken en ligbedden extra comfort geven.

2-zit bank - Piet Boon Outdoor - Lars serie

Stoer teakhout

De Piet Boon outdoor serie is voorzien van een hoogwaardig teakhouten frame. De verbindingen zijn gemaakt van roestvrij stalen onderdelen en daardoor erg robuust. Dit onbehandelde teakhout zal in de loop van de tijd vergrijzen naar een platina grijze kleur. Uw lounge set zal daardoor een prachtig element worden in uw buitenruimte.

De zit- en rugkussens zijn voorzien van o.a. weersbestendige Sunbrella stoffen. Deze stoffen zijn speciaal voor u samengesteld door het Piet Boon design team.

Complete lounge collectie

Deze Piet Boon Lars serie maakt u uw buitenruimte compleet. Voor bijna elke buitenruimte is een element beschikbaar, u kunt namelijk kiezen uit 6 verschillende zitelementen en 2 verschillende salontafels. Hierdoor is er veelal een passend element voor uw tuin, patio en/of dakterras.

De Lars serie is verkrijgbaar als fauteuil, loveseat en 2-zits bank. Het comfortabele daybed kunt u gemakkelijk uitbreiden, doordat deze uit 3 verschillende basis elementen bestaat. Door te kiezen voor meerdere element creëert u een royaal ligbed.

Uw terras ingericht

Maak uw lounge terras compleet met de bijzettafels uit deze serie. Zo kunt u bijvoorbeeld uw terras inrichten met twee Lars fauteuils dat u combineert met een 2-zits bank. Waarbij u in het midden een coffee table positioneert, waar u gemakkelijk uw magazines en drankjes op kunt plaatsen. Voor extra sfeer en zitcomfort kiest u voor enkele decoratieve kussens die leverbaar zijn in verschillende afmetingen en stof kleuren.

Benieuwt geworden wat de mogelijkheden zijn voor uw terras of buitenverblijf? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.