Niek

De tuinmeubelen van Piet Boon zijn robuust en hebben een stoere uitstraling. De Niek serie uit de outdoor collectie van Piet Boon kenmerkt zich door het robuuste teakhouten frame. Het natuurlijke onbehandelde teakhout vergrijst in de loop der tijd naar een prachtige platina grijze kleur. Een lust voor het oog ook als de comfortabele kussens er niet op liggen.

Niek - Dining set Piet Boon

High- en Low dining

De Niek-serie wordt veelal gecombineerd met de dining table Anne. Deze tafel is even als de Niek serie verkrijgbaar in een High- en Low dining variant. Op de High-dining variant kunt u heerlijk actiever genieten van uw diner. Wilt u na uw diner bijvoorbeeld heerlijk na borrelen en lounge? Dan kunt u ook gaan voor de Low-dining variant. Deze ‘laidback’ alternatief creëert een comfortabele en relaxt zitbeleving, dat er voor zorgt dat u heerlijk lang kunt natafelen.

Niek in 4 maten

De royale Niek serie is verkrijgbaar in 4 verschillende modellen. De Armchair, Loveseat en Couch zijn uitgevoerd met een rugleuning en dus ideaal voor een lange zit. Met de Bench stapt u gemakkelijk aan de Anne tafel. Tevens kunt u de bench ook gebruiken als bijzettafel bij een lounge set van de Niek.

Deze 4 modellen zijn zijn leverbaar in een High en Low variant.

Piet Boon stoffen

Maak de Niek stoel naar uw eigen smaak. Studio Piet Boon heeft een 30-tal kleuren voor u samengesteld. Deze kleuren zijn geheel afgestemd in de stijl en het kleurenpallet van Piet Boon. Zo creëert u uw buitenruimte in de zelfde stijl als uw huisinrichting.

De stoffen zijn onderverdeel in een 3-tal stof categorieën van Patterns, Sunbrella, Metallic by Silverguard en (Sunbrella) Deauville series.

Deze geselecteerde stoffen zijn van hoge kwaliteit en daardoor ideaal voor de buitenruimte. Tevens zijn de stoffen weers- en waterbestendige.

Voor optimale bescherming van uw meubelen en kussens kunt u de bijbehorende  raincovers gebruiken. Deze bevestigd u gemakkelijk aan de meubelen door het klittenband.