Ernst Baas Tuininrichting levert tuinmeubelen Paramaribo

Poolhouse Suriname - Exclusieve tuinmeubelen

‘Ernst Baas Tuininrichting goes Paramaribo’

Dit najaar hebben wij prachtige tuinmeubelen mogen afleveren voor het huis van onze klant in Paramaribo, Suriname. De prachtige tuinsets zijn zorgvuldig uitgezocht en ingetekend in samenwerking met onze tuininrichting adviseur en onze opdrachtgever.

Terrasinrichting Suriname Paramaribo - Ernst Baas Tuininrichting

Vergezicht over strand van Suriname

De royale tuin is gelegen op een prachtige locatie in de hoofdstad Paramaribo. Vanuit de tuin heeft de opdrachtgever een prachtig uitzicht over zee en strand. In de tuin zijn 4 loungeplekken gecreëerd, zowel bij het zwembad als bij het Poolhouse.

In de tuin is gekozen voor verschillende ligbedden, lounge en dining sets van Royal Botania, die allemaal op elkaar zijn afgestyld. Zo zijn de frames van de meubelen allemaal uitgevoerd in een antraciete kleur, waardoor er een mooie eenheid ontstaat. Op de lounge meubelen is de basis stofkleur Stone Flax. De meubels zijn aangekleed met diverse decoratie kussens in de stofkleuren; Stone Flax, Feather Flax en Cappuccino Flax. Door het gebruik van een minimalistische kleuren pallet vormen de lounge sets, de dining set en de ligbedden een solide geheel.

Privacy creëren met Extremis

Onder de overkapping aan het huis bevinden zich de lounge/tv hoek en dining hoek. Deze afgescheiden en privacy wordt gewaarborgd door Extremis sticks die in de avonduren verlicht worden. De royale Royal Botania Alura dining set met maar liefst 10 zitplaatsen zorgt er voor dat er royaal genoten, gegeten en nagetafeld kan worden. Uiteraard spelen de prachtige zomers in Paramaribo er een grote rol mee, waardoor er tot in de late uurtjes buiten gezeten kan worden.

Extremis Sticks zijn zo natuurlijk als planten maar begieten hoeft niet. De wind suist door de sticks heen en geven daardoor een ritselend blad gevoel. Deze (glasvezel) sticks zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren zoals; natuurlijk bamboe, zwart, groen of wit. Onze opdrachtgever heeft gekozen voor strak witte glasvezel sticks met warm witte led verlichting in de rubberen basis.

Vertoeven in luxe bij het zwembad

Tussen het zwembad en de doorgang richting het strand is een Alura loungehoek gecreëerd met de Tea Time koffie tafels van Royal Botania. Aan de kopse kant van het zwembad kan er heerlijk gerelaxt worden op de ligbedden, waarbij de prachtige automatische Palma parasol voor schaduw zorgen.

Levering op locatie

De tuinmeubels die wij geleverd hebben zijn verscheept vanuit Nederland naar Suriname. Van Amsterdam naar Rotterdam tot in Paramaribo Ernst Baas Tuininrichting kan u overal voorzien van prachtige tuinmeubelen.

Levering op locatie

De tuinmeubels die wij geleverd hebben zijn verscheept vanuit Nederland naar Suriname. Van Amsterdam naar Rotterdam tot in Paramaribo Ernst Baas Tuininrichting kan u overal voorzien van prachtige tuinmeubelen.

Kom bij ons langs!

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op via de telefoon 0182-634742 of per e-mail. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs om onze collectie tuinmeubelen te bekijken in de inspiratieruimte, zie onze contactpagina voor meer informatie.

Afspraak maken

Vul a.u.b. het onderstaande formulier en een lid van ons team zal z.s.m contact met u opnemen.

Hartelijk dank! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.